00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Shell масти и масла


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Програмата содржи решенија за подмачкување на лесни и комерцијални возила и подмачкување на најразлични индустриски машини и постројки.
 • Категорија:Моторни масла
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Јукан петрол
 • профил на компанијата

  Јукан петрол

  • Опис на компанијата:Увоз и дистрибуција на SHELL мазива. Компанијата YUCAN PETROL е застапник и дистрибутер на SHELL масти и масла во Македонија. Програмата што ја нудиме содржи решенија за подмачкување на лесни и комерцијални возила и за подмачкување на најразлични индустриски машини и постројки YUCAN PETROL ја прошири својата понуда со нов бренд - маслата CYCLON. Палетата ја сочинуваат моторни и индустриски масла кои ги задоволуваат барањата и стандардите на сите реномирани производители на лесни и тешки моторни возила, како и стандардите за подмачкување на индустриските машини и уреди
  • Име на контакт лице:Јукан петрол
  • Адреса:Пиринска 48/4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:02 3110808
  • Телефон #:02 3127260
  • Факс #:02 3134041  023127260

  корисничка поддршка