00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

FAMDUOTAKT SINT - моторно масло за дво-тактни мотори


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Целосно синтетичко масло наменето за подмачкување на двотактни мотори од новата генерација вградени во моторните пили, косилките, моторциклите, вонбродските мотори кои користат мешавина на масла со високо октански бензини. Подготовката на мешавината се врши по препорака на производителите на моторите, а најчесто се движи од 2-3%. Пакување 0.1л. 0.25л. 0.5л. 180кг.
 • Категорија:Моторни масла
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Бодал
 • профил на компанијата

  Бодал

  • Опис на компанијата:Бодал Д.О.О. е семејна компанија формирана во 1992 година, koja се занимава со трговија на големо и мало со моторни, индустриски масла, масти, високотемпературни пасти, масти и мазива за прехрамбена индустрија, минерални и синтетички емулзии, средства за одмастување, средства за заштита и подмачкување на оружје, средства за заштита од корозија, антифризи, дизел адитиви и други производи како генерален застапник и дистрибутер на целокупниот производен програм на ФАМ Фабрика мазива А.Д. Крушевац, Република Србија. Бодал располага со сопствен возен парк, врши дистрибуција низ целата земја.
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:Благоја Стефковски 4
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 2529644
  • Факс #:02 2529644
  • Локација на мапа:Прикажи  022529644

  корисничка поддршка