00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Вентилоконвектори (фенкојлери) Galletti


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Доверливи системи за греење, ладење, вентилација, климатизација, бидејќи добивате сé на едно место, техничко решение, опрема, инженеринг, изведба, соодветна автоматика по мерка, сервис и одржување:
  • Енергетски ефикасни решенија
  • користење на обновливи извори на енергија (соларни системи, топлински пумпи, геотермална енергија)
  • функционалност обезбедена од системи за автоматско управување Siemens
  • оптимален однос на цена/перформанси
  • квалитетна опрема од докажани брендови со сертифицирани перформанси
  • сопствен овластен сервис и одржување
  • лиценцирана фирма со стручен и соодветно обучен и сертифициран кадар
  • гарантирана фунционалност
  • единствена фирма во Македонија со меѓународни признанија за достигнувањата во енергетска ефикасност и заштеда на енергија
  • консултантски услуги
  • далечинско водење на системите
  • можност за мониторинг и управување со системот преку интернет и мобилен телефон
  • Енергетски мониторинг.
  Решенија за климатизација на дата центри и простории и опрема кадешто треба да се одржуваат специфични услови.
  Решенија за климатизација на затворени базени.
  Решенија за хотели.
  Топлиноизменувачи SWEP.
  Најквалитетни вентилоконвектори со елегантен дизајн од пионерот за производство на вентилоконвектори Galletti – Италија, Eurovent сертифицирани.
 • Достапност:Контакт
 • Земја на потекло:Италија
 • профил на компанијата

  Мепринг сервиси

  • Опис на компанијата:Мепринг сервиси дооел е формирана во 2001 година како компанија која нуди:инженеринг услуги;комплетни решенија од областа на климатизацијата и DDC системи за автоматско управување и мониторинг, од проектирање до изведба;дистрибуција на опрема за комфорна климатизација, климатизација на компјутерски и телекомуникациски центри;опрема за автоматско управување и надзор на системи за климатизација (BMS);Сервис и одржување;Имплементирање на мерки за енергетска ефикасност.Одлучете се за нас затоа што:Сме компанија која се води од желбите на клиентите и во целост одговара на нивните барања;Секогаш нудиме оптимални решенија по однос на цена/перформанси;Секогаш ги почитуваме временските рамки за извршување на работите; Се грижиме за нашите вработени, инвестираме секојдневно во надградба на нивните знаења, ги слушаме и поддржуваме во сите нивни желби за успешна професионална иднина; Имамe воспоставено Quality management system (Систем за управување со квалитет), во согласност со барањата на интернационалната група стандарди ISO 9001:2008; Имаме воспоставено „Систем за управување со животна средина“, во согласност со барањата на интернационалната група стандарди ISO 1400:2004;Ги следиме светските стандарди и трендови и ги применуваме во секојдневното работење;Нашите вработени се стручни лица, кои располагаат со сите потребни овластувања и лиценци за изведба на проектите.Мепринг Сервиси во својата работа секогаш се води од мисијата да нуди и остварува услуги со врвен квалитет, притоа секогаш користејќи иновативен пристап кон секој зададен предизвик во областа на климатизација и системи за автоматско управување. Наша цел е остварување долгорочна соработка и градење на взаемна доверба со нашите стејкхолдери.Мепринг Сервиси се води од визијата да биде компанија која е прв избор на клиентите и лидер на пазарот кога станува збор за климатизацијата и системите за автоматско управување, притоа остварувајќи континуиран раст и зголемена вредност за стејкхолдерите.
  • Име на контакт лице:Jasmina
  • Адреса:Никола Парапунов 3 А/26 лок.2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:023090701
  • Локација на мапа:Прикажи
  следи ја оваа компанијаИспрати прашањесите производи
  Вкупна оцена:
  4.5 од 5.0 (1 оцени вкупно)
  023090701

  корисничка поддршка