00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

горилница на нафта


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Главна дејност на нашата компанија е да сервисира, одржува, монтира и пушта во работа нови и веке монтирани горилници на разни објекти како: пекари, болници, касарни, детски градинки, училишта,модни конфекции, млекари, месна, конзервна и тутунска индустрија итн.Нашите сервисери поседуваат сертификати издадени од Weishaupt И Ecoflam дека се обучени за монтажа, пуштање во работа како и за редовен И вонреден сервис на целата програма од·Weishaupt и Ecoflam·која што опфаќа нафтени, мазутни и плински горилници.Нашиот сервис располага со лагер листа на сите делови кои што се непоходни за сите горилнци и тела котловска автоматика.Поседуваме целокупна опрема за пуштање на гасни горилници (компјутери за анализа на гасови, дигитални детектори за гас, дигитални манометри, аналогни мерачи на проток на гас).·Сервисираме и пуштаме горилници на нафта, мазут, гас, метан гас И лпг гас од 20kW до 10MW. Покрај тоа што нашата екипа сервисите ги извршува на терен ,исто така ·и примаме ·горилници во нашиот сервис кои што се сервисираат и оспособуваат за работа за многу краток период. Сервисираме и котловска автоматика на топловодни, вреловодни и парни котли (низок и висок притисок)со капациет од 20kW до 10МW. Во сервисирање на нафтени и мазутни горилници спаѓаат следните операции: чистење на дизни ·чистење на електроди Контрола на пумпа ·контрола на повратен притисок Регулирање на притисок Контрола на:транформатор термостати фотоќелија магнетни вентили сервомотор пумпа пламена цевка држач на пламен чистење на мешалиште гориво воздух. Кај гасните горилници ги имаме истите операции и дополнително правиме контрола на VPS·систем за дихтување; Контрола на пресостати за плин и воздух Контрола на регулатор за гас Контрола на притисок на гас Компјутерска регулација Кај секој редовен сервис на горилник доколку се утврдат неисправни делови тие се заменуваат со нови делови.Да напоменеме дека пред секое доаѓање на сервис во вашите објекти/домови ваша задача е да го очистите котелот а тоа се прави секоја предсезона, потоа да се пријавите во нашиот сервис а останатото е наша работа.
 • Продавач:Термоплам
 • профил на компанијата

  Термоплам

  • Опис на компанијата:ТЕРМОПЛАМ ·-СЕРВИС ЗА ГОРИЛНИЦИ е синоним за квалитет, професионален пристап, одговорност - гаранција за добар завршен проект. Конкретно фирмата е формирана 1990година и успешно работи и опстојува на пазарот веќе 20 години. Главна дејност есервисирање, монтажа и продажба на нафтени, мазутни и гасни горилници а исто така проектира и енергетски постројки. Сервисира и монтира горилници ·од разни производители како·Weihaupt-Germany, Ecoflam-Italy, Riello-Italy, Lamborgini-italy ,Venterm-Croatia, а врши и продажба на·Weishaupt и Ecoflam за кој е и е овластен сервис. Сервисот располага со високостручна ·екипа која што е на располагање 24 часа на нашите клиенти.З а овие 20 години ·Термоплам е присутен во многу постоечки и нови објекти како што се пекари, болници, градинки, касарни, модни конфекции, месни идустрии,тутунски иудустрии, млекари, помали и поголеми погони. Располагаме со севкупна опрема за горилници и котли.
  • Име на контакт лице:Игор
  • Адреса:бул.Јане Сандански 11/11
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 275 089
  • Телефон #:022460690
  • Факс #:+389 2 400 428 , +389 2 400 427
  • Година на регистрација:1990
  • Локација на мапа:Прикажи  022460690

  корисничка поддршка