00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Алпине Вуд

  • Опис на компанијата:Алпине-вуд e компанија која произведува споени дрвени панели од 18-65 милиметри во дебелина, од бука, даб, јавор, костен, цреша, јасен и други видови на дрво. Во прилог на главниот производ - панелите, работилницата произведува и дрвени елементи за прозорци (рамки), за маси, за детски кревети, како и различни елементи во согласност со барањата на клиентот. Алпине-вуд е основана во 2004 година и е во приватна сопственост. На работилницата, работат 25 работници, кои во процесот на обработка на дрво се користи модерна опрема и напредна технологија за обработка на дрво. Ние произведуваме повеќе од 3.000 м3 панели годишно, отприлика. 80% од нив се споени заеднички панели и околу 20% се ламинатни панели. Повеќе од 95% од производството се извезува на европскиот пазар. Со оглед дека претпријатието има постигнато традиција во столарија, ние се грижиме за користење на дрвните ресурси и природата. Алпине-вуд се ангажирана за одржување на убавината и здравјето на животната средина во кој таа функционира, со примена на еколошки технологии. За масовно производство се користат дрва од шумите кои се постапува во согласност со еколошките и економските стандарди.
  • Име на контакт лице:Бекир Черкези
  • Адреса:с.Прељубиште
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:075 242 222
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот56.25%
Број на производи34
Член од28 Сеп, 2018
Последна промена12:09:22 , 29 Фев, 2024
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка