00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Кожен прик-тест со стандардни инхалативни алергии


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Интерната медицина и дерматовенерологијата располагаат со над 50 алергени распоредени во 2 палети, стандардни и нутритивни алергени. Резултатите ги добивате веднаш.
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Промедика Медикал Центар

  • Опис на компанијата:Промедика Медикал Центар е приватна поликлиника која Ви нуди широк спектар на специјалистички услуги, професионална и квалитетна нега од дијагноза до рехабилитација. Tимот од стручни лица кои го сочинуваат нашиот центар е подготвен со своето знаење, искуство, трпеливост и љубезност да се грижи за Вашето здравје, почитувајќи ги највисоките стандарди и принципи на современата медицина и препораките на СЗО. Со помош нa современата опрема, тие се во можност брзо и прецизно да постават дијагноза и да ординираат соодветна терапија од доменот на повеќе медицински области. Сето ова надополнето со модерно опремениот простор и топол амбиент ќе направи секогаш да се чувствувате добредојдени.
  • Име на контакт лице:Др. Обрад Росиќ
  • Адреса:ул. Св. Кирил и Методиј бр.50
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02/3248-454
  • Факс #:02/3248-401
  • Локација на мапа:Прикажи  023248454

  корисничка поддршка