00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Сталак за центрирање велосипедско тркало 1689


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:- материјал: специјален челик за велосипед
  - прифатливо за тркала од 16 до 29 инчи со или без гума
  - подржува осовини до 157 мм широчина
  - центрира осовина од 20 mm или други димензии на оски на тркалата кои бараат дополнителни адаптери.
  Специјално дизајнирана за професионална сервисна работилница за поправка на велосипеди. Сталакот може да се постави во стега или да се прицврсти за работната маса.
  Мерилата овозможуваат истовремена радијална контрола на позицијата на тркалото од двете страни, со дополнителна можност да се контролира радијалната симетрија во врска со јадрото на тркалото.
  Формата на контролникот овозможува истовремена радијална контрола на отстапувањето на центрираноста на обрачот на велосипедот.
  Контролникот има пластично обложени врвови за да заштитат од оштетување на бојата на велосипедот.
  Ширината на потпирачот можеда се прилагодува така да одговара на големината на осовините на тркалата. Исто така е прилагодлива и висината на контролникот, за да може да се прилагоди сопречникот на тркалото.
  При промана на тркало, федерот поставен на исправената стојалка и онаа со мерка може брзо да се извлече, автоматски затегнувајки го наназад во почетна позиција кога се монтира ново тркало. Овозможува побрзо центрирање на неколку тркала со иста големина.
  Контрола на центрирање на роторите на сопирачката може да се направи со дополнителни мерки вметнати во жлебовите на десниот потпорник.
  Дополнителните отвори се корисни за сместување на сите три димензии на уметоци за 1689,3 (12, 15 и 20 мм)дополнителните навртки во долниот дел на сталакот овозможуваат лесно прицврстување за работната маса

  Важно!
  Професионалниот сталак за центрирање на тркало може да излезе од центарот по честа употреба. Контролниот крак овозможува да се калибрира рачката до својата централна позиција.
 • Достапност:Контакт
 • Гаранција:Доживотна
 • профил на компанијата

  Униор Македонија

  • Опис на компанијата:Униор Комерц е ексклузивно претставништво на Unior Словенија, компанија со богата традиција обврзана на производство на високо квалитетен професионален рачен алат.
  • Име на контакт лице:Александар
  • Адреса:ул.36 бр.20, нас. Илинден
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:(02) 2432 057
  • Факс #:(02) 2432 150
  • Локација на мапа:Прикажи  022432057

  корисничка поддршка