00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

TOSHIBA WiFi Адаптер RB-N102S-G/104

TOSHIBA WiFi Адаптер RB-N102S-G/104

Цената е со вклучен ДДВ
4.970 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:WiFi Modul TOSHIBA
  Имајте целосна контрола на вашата удобност со Toshiba Home AC Control App.

  Апликацијата е едноставна за употреба од вашиот мобилен уред, без разлика дали сте дома или надвор. Toshiba WiFi Адаптерот е целосно компатибилен и уредот може да се користи со сите виско ѕидни и парапетни единици на Toshiba.

  Еден корисник може да контролира 10 уреди.
  Еден уред може да биде контролиран од 5 корисници.
  Едноставна контрола со групирање на вашите уреди до 3 различни зони.
  Сигурни конекции
  Child lock функција
  Toshiba AC Control Appза Android или за iOS
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Аиркон
 • Земја на потекло:Јапонија
 • профил на компанијата

  Аиркон

  • Опис на компанијата:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар од 1997 година, а големиот број задоволни клиенти гарантира успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско уптавување и контрола, и тоа: - проектирање на техничката документација - испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали - монтажа на опремата и пуштање во работа, - изведба на инсталации - контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација , BMS систем - редовно и сервисно одржување - надзор над договорни активности за фаза машинство - консултантски услуги и инвестициони анализи Работиме со опрема од светски реномирани производители, TOSHIBA, WOLF, ROTH. Нашиот опсег на опрема се состои од: - клима уреди - чилери / топлински пумпи - вентилоконвектори - клима комори - вентилатори - соларни системи
  • Име на контакт лице:Аиркон Доо
  • Адреса:Дичо Петров 3
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3090500
  • Факс #:02 3090501
  • Локација на мапа:Прикажи  023090500

  корисничка поддршка