00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

TOSHIBA Seiya RAS

TOSHIBA Seiya RAS

Цената е со вклучен ДДВ
42.700 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Модерен компактен инвентер
  Тивок начин на работа за надворешната и внатрешната единица
  Одлична енергетска ефикасност (А + до А ++)
  Еко режим на работa
  Средство за ладење со низок GWP R32
  Воздух што се користи како извор на енергија за време на работата на греењето
  Функцијата за самочистење го суши разменувачот на топлина по работата
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Аиркон
 • профил на компанијата

  Аиркон

  • Опис на компанијата:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар од 1997 година, а големиот број задоволни клиенти гарантира успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско уптавување и контрола, и тоа: - проектирање на техничката документација - испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали - монтажа на опремата и пуштање во работа, - изведба на инсталации - контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација , BMS систем - редовно и сервисно одржување - надзор над договорни активности за фаза машинство - консултантски услуги и инвестициони анализи Работиме со опрема од светски реномирани производители, TOSHIBA, WOLF, ROTH. Нашиот опсег на опрема се состои од: - клима уреди - чилери / топлински пумпи - вентилоконвектори - клима комори - вентилатори - соларни системи
  • Име на контакт лице:Аиркон Доо
  • Адреса:Дичо Петров 3
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3090500
  • Факс #:02 3090501
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:42.700 ден.

  TOSHIBA Seiya RAS-13Ј2KVG-E КЛИМА У ...

  Цена со ДДВ:54.500 ден.

  TOSHIBA Seiya RAS-16Ј2KVG-E КЛИМА У ...

  Цена со ДДВ:64.100 ден.

  TOSHIBA Seiya RAS-18Ј2KVG-E КЛИМА У ...

  Цена со ДДВ:77.400 ден.

  TOSHIBA Seiya RAS-24Ј2KVG-E КЛИМА У ...

  Цена со ДДВ:51.200 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B10Ј2KVSG-E ...

  Цена со ДДВ:59.200 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B13Ј2KVSG-E ...
  023090500

  корисничка поддршка