00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Медикус Хелп

Медикус Хелп

Основна програма во работењето на Медикус Хелп е програмата на ортопедските помагала. Важноста на ортопедските помагала во секојдневието на луѓето чиј живот ненадејно или постепено се изменил е огромна. Ортопедските помагала се помош во извршувањето на секојдневните обврски, овоможуваат движење, седење, ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
40%заштеда
Цена со ДДВ:350 ден. 210 ден.

Заштитна респираторна маска за деца

40%заштеда
Цена со ДДВ:350 ден. 210 ден.

Памучна заштитна респираторна маска

Цена со ДДВ:41.450 ден.

Кислороден концентратор Ирене

Цена со ДДВ:11.600 ден.

Glamour Mono

Цена со ДДВ:41.450 ден.

Кислороден концентратор Ирене

Цена со ДДВ:5.220 ден.

Лумбален појас Lumbamed

Цена со ДДВ:1.950 ден.

Појас за трудници

Цена со ДДВ:2.100 ден.

Активен вежбач со педали

Цена со ДДВ:2.725 ден.

Одалка на две нивоа

Цена со ДДВ:1.630 ден.

Детска влошка Junior

Цена со ДДВ:9.500 ден.

Аспиратор за секрет

Цена со ДДВ:260 ден.

Силиконско топче


следна
Страна 1 од 3, вкупно 46 производи


070/287-777

корисничка поддршка