00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Epson L565 All-in-One Ink Tank Printer

Epson L565 All-in-One Ink Tank Printer

Цената е со вклучен ДДВ
14.790 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Multifunctional: Print, scan, copy, fax, WiFi

  Print Speed: Approx. 33 ppm / 15 ppm (Bk/Cl)

  Printing Resolution: 5760 x 1440 dpi (with Variable-Sized Droplet Technology)

  Paper Tray Capacity: 100 sheets, A4 Plain paper (75g/m2)

  Nozzle Configuration: 180 Nozzles black, 59 Nozzles per coloury

  Minimum Droplet Size: 3 pl, With Variable-Sized Droplet Technology

  Connectivity: USB 2.0 Hi-Speed; 10Base-T/100Base-TX; WiFi

  In The Box:

  3 x Epson black ink yields up to 4,000 pages (12.000 pages)

  1 x Epson Cyan ink yields up to 6,500 pages

  1 x Epson Magenta ink yields up to 6,500 pages

  1 x Epson Yellow ink yields up to 6,500 pages
 • Категорија:Принтери
 • Достапност:По нарачка
 • Продавач:Неоком
 • Земја на потекло:Филипини
 • Гаранција:1 година
 • профил на компанијата

  Неоком

  • Опис на компанијата:НЕОКОМ е основан во мај 1990. Главната инвестиција во сите години од постоењето се вложувањата во едукацијата на сопствениот професионален кадар. Примената на најсовремените технологии, како и врвниот професионализам на стручниот кадар, придонесоа Неоком да стане водечка компанија во Македонија во сферата на информатичките технологии. Континураниот пораст на компанијата во сите изминати години придонесоа Неоком да достигне завидно финансиско ниво, кое во 2002 година беше заокружено со новиот современ деловен објект со повеќе од 7.000 м2. СТРАТЕГИЈА И ВИЗИЈА - Да се задржи континуираниот и позитивен раст на компанијата, со што се заштитуваат интересите на акционерите. Имплементација на високите светски стандарди во ИКТ преку континуирано следење на најсовремените технологии и трендови - светските компании и нивните стандарди на дофат на корисникот. Големата конкуренција во ИКТ е само предизвик Неоком секогаш да биде чекор пред другите. Да продолжиме да бидеме привлечни за млади и талентирани експерти, создавајќи амбиент погоден за креативност и афирмација. МИСИЈА - На корисниците да им пружи врвни услуги, опрема и решенија, кои ќе им овозможат поголема конкурентност, квалитет и зголемување на нивниот бизнис. ДЕЛОВНИ АКТИВНОСТИ - Како водечка компанија во Македонија, Неоком има широк круг деловни активности: - Одржување и подршка на хардверска опрема; - Одржување, обука и поддршка за оперативни системи, бази на податоци и развојни алатки; - Проектирање и изведба на интегрирани компјутерски системи и мрежи; - Асемблирање на персонални компјутери; - Консултантски услуги од областа на ИКТ; - Апликативни решенија за Documet Management, архивирање, редакциски и агенциски систем, како и интегриран банкарски систем.
  • Име на контакт лице:Славко
  • Адреса:ул. Кузман Јосифовски Питу бр.15
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00389 (0)2 5511 200
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:50
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:7.890 ден.

  Epson L310 Ink Tank Printer

  Цена со ДДВ:10.390 ден.

  Epso EcoTank ITS L3060 All-in-One P ...

  Цена со ДДВ:3.590 ден.

  Мултифункциски инк-џет Epson Stylus ...
  025511200

  корисничка поддршка