00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

KIOTO SOLAR Соларен модул


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:KIOTO фотоволтаичните модули ги надминуваат сите стандарди за квалитет на европскиот пазар. Производите се произведуваат единствено во Австрија користејќи најнова технологија. Нашите соларни модули се испорачуваат со иновативни алуминиумски рамки со можност за флексибилна монтажа. Ваквите оптимизирани модули се дизајнирани за примена во електрична мрежа.

  Предности на KIOTO модулите:
  1. Гаранција на производот од 12 години и гаранција за линеарна изведба од 25 години
  2. Примена на PID-отпорни компоненти на модулот
  3. Екстремно цврсти (5400Pa) и покрај лесната конструкција (помалку од 20kg)
  4. Примена на високо квалитетни компоненти од овластени доставувачи
  5. Концепт на интелигентна рамка за техничка сигурност, флексибилност и единствен дизајн
  6. Оптимизирано прилагодување на слаба светлина
 • Достапност:Контакт
 • профил на компанијата

  Енекс Гроуп Инженеринг

  • Опис на компанијата:Компанијата Енекс Гроуп Инженеринг на пазарот нуди еколошки и енергетски производи и системски решенија за греење, ладење и производство на санитарна топла вода како топлински пумпи и соларни системи. Компанијата Енекс е официјален и екслузивен застапник на територијата на Р.Македонија на австриските компании IDM-Energiesysteme GmbH за топлински пумпи и Sonnenkraft за соларни системи. Нашата мисија е да им понудиме на нашите клиенти еколошки и со врвен квалитет производи и системски решенија за греење, ладење и производство на топла вода, со високо ефикасно користење на обновливи енергии. Нашиот искусен тим нуди високо квалитетни услуги, техничка поддршка и обуки за нашите клиенти и соработници. За дополнителни информации посетете не на www.eneks.mk
  • Име на контакт лице:Дарко Јакимовски
  • Адреса:ул. Симеон Кавракиров бр.20-1/2
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:+38925110347
  • Локација на мапа:Прикажи  025110347

  корисничка поддршка