00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Крин

Крин

1952 година,8 февруари,петок... Тогаш започнува работната кариера на Друмчеков Атанас,основачот и единствениот мајстор на сега добро познатата слаткарница Крин. Следејќи ја традицијата од своите претци (прадедо Цили и дедо Динка) кои имале фурни во Романија,Истамбул и Каљари,започнува со работа во Кожани ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
Цена со ДДВ:900 ден.

Марципанки

Цена со ДДВ:900 ден.

Еклерчиња

Цена со ДДВ:900 ден.

Чоколадно канапе со овошје

Цена со ДДВ:270 ден.

Милиброд (козињак)

Цена со ДДВ:350 ден.

Погачи

Цена со ДДВ:400 ден.

Кифли

Цена со ДДВ:600 ден.

Соленки

Цена со ДДВ:495 ден.

Крем салати

Цена со ДДВ:880 ден.

Овошен тарт

Цена со ДДВ:720 ден.

Тарт - шумско овошје

Цена со ДДВ:110 ден.

Овошна кошничка

Цена со ДДВ:720 ден.

Лемон пај

Цена со ДДВ:720 ден.

Колач со мак

Цена со ДДВ:950 ден.

Чоколадна фантазија

Цена со ДДВ:900 ден.

Виенски сахер

Цена со ДДВ:270 ден.

Срце


следна
Страна 1 од 3, вкупно 46 производи


070/287-777

корисничка поддршка