00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Производи за Баукит

Баукит

Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, ... повеќе за компанијата

ТУКА ОТВОРИ ФИЛТРИ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ
Категорија : Попуст :
Достава :
39%заштеда
Цена со ДДВ:82.600 ден. 49.973 ден.

СКЕЛЕ АЛУМ. ПРОТЕЦ ХС 4.8М 920027 К ...

30%заштеда
Цена со ДДВ:3.900 ден. 2.730 ден.

СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001

23%заштеда
Цена со ДДВ:51.900 ден. 39.963 ден.

Алум. скеле на скопување ПРОТЕК ХС ...

15%заштеда
Цена со ДДВ:8.490 ден. 7.200 ден.

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*7 ЦОРДА СО Ф ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:2.790 ден. 2.510 ден.

СКАЛА АЛУМ. 6 ГАЗИШТА СОЛИДИ 126245 ...

10%заштеда
Цена со ДДВ:3.450 ден. 3.105 ден.

СТАТОР Д6-3 СО ПИН

10%заштеда
Цена со ДДВ:2.390 ден. 2.151 ден.

СКАЛА АЛУМ. СОЛИДИ 5 126238

10%заштеда
Цена со ДДВ:1.890 ден. 1.701 ден.

СКАЛА АЛУМ. 4 ГАЗИШТА СОЛИДИ 126221 ...

7%заштеда
Цена со ДДВ:3.290 ден. 3.060 ден.

РОТОР ПФТ

6%заштеда
Цена со ДДВ:479.000 ден. 449.000 ден.

МАШИНА ЗА МАЛТЕРИСУВАЊЕ ПФТ Г4 СМАР ...

Цена со ДДВ:9.990 ден.

КОЛИЧКА АЛУМ. ЗА ТОВАР МУЛТИФУНКЦИО ...

Цена со ДДВ:9.490 ден.

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3*9 ЦОРДА СО Ф ...

Цена со ДДВ:3.490 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА СТРУЈА 3000В ЗБ-Е ...

Цена со ДДВ:19.690 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ / КЕРОЗИН 2 ...

Цена со ДДВ:2.890 ден.

КОЛИЧКА ЖЕЛЕЗНА ЗА ТОВАР 200КГ 1125 ...

Цена со ДДВ:2.790 ден.

КОЛИЧКА ЖЕЛЕЗНА ЗА ТОВАР 200КГ 1175 ...


следна
Страна 1 од 6, вкупно 83 производи


070/287-777

корисничка поддршка