00

Најава во твојот профил




Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

TOSHIBA Seiya RAS-10Ј2KVG-E КЛИМА УРЕД INVERTER

TOSHIBA Seiya RAS-10Ј2KVG-E КЛИМА УРЕД INVERTER

Цената е со вклучен ДДВ
44.000 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Seiya
  ОДЛИЧЕН ПОЧЕТОК

  SEIYA е дизајниран со идеја за максимална удобност. Нуди ексклузивни карактеристики и високи перформанси со што секојдневната удобност е достапна за сите.

  Односот меѓу перформансите и трошоците го прават SEIYA извондреден производ на пазарот. Сите капацитети нудат A++ и А+ перформанси за греење, што означува оптимален комфор заедно со исклучително ниска потрошувачка на енергија. Toshiba постојано иновира за да им обезбеди ненадминлив квалитет и доверливост на своите клиенти.

  За да се намали бучавоста и да се подобри удобноста, SEIYA има “Silent” функција со која се намалува бучавата на надворешната единица, додека со својата “Quiet” функција се гарантира ниска бучава од внатрешната единица како и удобен сон.

  RAS-10
  Капацитет на ладење: 2,5 kW
  Капацитет на греење: 3,2 kW
  Потрошувачка енергија при ладење: 0,24/0,77/1 kW
  Потрошувачка енергија при греење: 0,2/0,86/11 kW
  Ниво на звучен бран: 48/49 dB(A)
  Енергетска ефикасност COP: 3,25
  Енергетска ефикасност SCOP: 3,72

 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Аиркон
 • Гаранција:3 години
 • профил на компанијата

  Аиркон

  • Опис на компанијата:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар од 1997 година, а големиот број задоволни клиенти гарантира успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско уптавување и контрола, и тоа: - проектирање на техничката документација - испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали - монтажа на опремата и пуштање во работа, - изведба на инсталации - контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација , BMS систем - редовно и сервисно одржување - надзор над договорни активности за фаза машинство - консултантски услуги и инвестициони анализи Работиме со опрема од светски реномирани производители, TOSHIBA, WOLF, ROTH. Нашиот опсег на опрема се состои од: - клима уреди - чилери / топлински пумпи - вентилоконвектори - клима комори - вентилатори - соларни системи
  • Име на контакт лице:Аиркон Доо
  • Адреса:Дичо Петров 3
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:02 3090500
  • Факс #:02 3090501
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:47.800 ден.

  TOSHIBA Seiya RAS-13Ј2KVG-E КЛИМА У ...

  Цена со ДДВ:62.700 ден.

  TOSHIBA Seiya RAS-16Ј2KVG-E КЛИМА У ...

  Цена со ДДВ:72.300 ден.

  TOSHIBA Seiya RAS-18Ј2KVG-E КЛИМА У ...

  Цена со ДДВ:88.700 ден.

  TOSHIBA Seiya RAS-24Ј2KVG-E КЛИМА У ...

  Цена со ДДВ:90.700 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B22Ј2KVSG-E ...

  Цена со ДДВ:84.800 ден.

  TOSHIBA Shorai Edge RAS-B18Ј2KVSG-E ...




  023090500

  корисничка поддршка