00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN - УРУРУ ПРЕЧИСТУВАЧ - модел MCK75J

10%заштеда

DAIKIN - УРУРУ ПРЕЧИСТУВАЧ - модел MCK75J

Цената е со вклучен ДДВ
36.900 ден. 33.210 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Daikin прочистувачот на воздух УРУРУ има можност истовремено да го прочистува воздухот и воедно да го овлажнува, отстранувајки ги негативните последици на сувиот воздух - Успешно ги отстранува алергените( пр.грини,прашина и др.) бактерии и вируси.Пријатно ја освежува просторијата-елиминирајки ги непријатните мириси од чад од цигари , а останатите мириси ги разложува. - Со едноставно додавање на вода во резервоарот ~ 4L, пречистувачот го овлажнува воздухот со максимален волумен од 600 ml/s .- Едноставен е за ракување и многу економичен. Наменет е за простории со површина до 46м2.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - Премиум Партнер на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3 08 44 65,
  076 / 344-728
  Продажен салон ( спроти х.Континентал)Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Кина
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ул.164 бр.46-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 214888
  • Телефон #:02 3109949
  • Факс #:02 3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  023109949

  корисничка поддршка