00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN inverter клима уред FTXB-C/RXB-C


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Цена без монтажа** •Инвертер технологија ●А+/А+● SEER: 6,05
  •SCOP: 4,06 •Капацитет на ладење, : 3,30 kW; 5,5 kW,6,2 kW
  •Капацитет на греење, :3,50 kW; 5,6 kW ,6,4 kW
  •Фотокаталитички-апатитen филтер кој ги отстранува честичките од прашина од воздухот и обезбедува континуиран проток на чист воздух.
  •Економичен режим на работа•Температурен опсег на работа при ладење: -10°C do +46ºC
  •Температурен опсег на работа при, греење: -15°C до +18°
  •Штеди на енергијa
  •Ноќен режим
  •Опција Comfort ( промена на положбата на крилцата во зависност од режимот на работа како би се избегнало чуството на ладни нозе во режим на греење или главоболка во режим на ладење)
  • Можност за брзо ладење или загревање на просторијата
  •Автоматски режим на работа
  • Исклучително тивка работа на внатрешната единица
  •24-часовен тајмер
  •Авторестарт .
  •EUROVENT сертификат.
  •Самодијагностика•Работен медиум : R410A .Oбезбеден сервис

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24
  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3 08 44 65,
  076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Чешка Република
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ul. 164, br 46a
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075214888
  • Телефон #:02/3109949
  • Факс #:02/3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  023109949

  корисничка поддршка