00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN ПОДНО/ ПАРАПЕТЕН клима уред FVXS-F


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:-•Подно –парапетна инвертер единица FVXM + RXM
  •Работен флуид R- 32 еколошки фреон .
  •R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68% , во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава .
  •А++ енергетска ефикасност
  •- можност за инсталирање на sид или во вдлабнатен простор од sидот –
  • малата висина на уредот овозможува поставување и испод прозор
  •- проток на воздух насочен долж подот
  •ЅСОР до 4.56
  • ЅЕЕR до 7.20
  • Распон на можни капацитети при ладење 2.5 – 5.0 [kW]
  •Распон на можни капацитети при греење3.4 - 5.8[kW]
  • Автоматски рестарт
  • Програм за одвлажнување
  •ECONO - мод •Распон на работа при ладење од +15°C •Распон на работа при греење од -15°C •Вентилатор со 5 брзини на работа •Само вентилација •Снажен мод • 24-сатен временски програматор •Програм за работа при одсутност • Тивка работа на надворешната единица • Програм за ноќна работа •Само-дијагностика • Антикорозивна заштита на надворешниот изменувач на топлина.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24
  Продажен штанд –City Mall (1кат) 076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Јапонија
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ul. 164, br 46a
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075214888
  • Телефон #:02/3109949
  • Факс #:02/3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  023109949

  корисничка поддршка