00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN ALTERMA LT –нискотемпературна топлотна пумпа

20%заштеда

DAIKIN ALTERMA LT –нискотемпературна топлотна пумпа

Цената е со вклучен ДДВ
429.310 ден. 343.448 ден.

 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:•ВИСОКО ЕФИКАСНА ТОПЛОТНА ПУМПА -ALTHERMA LT
  •СПЛИТверзијa.
  •Максимална вредност на температурата на водата што може да се постигне e t=-55 С •DC INVERTER технологија •A/A класа•СОР 4.6•РАБОТЕН ОПСЕГ:греење од -25 С до +35С•ладење од +10С до +46С● КАПАЦИТЕТИ 4,8,11,14 и 16 kW.(еднофазно и трофазно напојување )•Внатрешна единица во ѕидна и парапетна изведба● верзии :само греење или ладење и греење• можност за приклучување на соларни колектори и на бојлер за санитарна топла вода ● приклучок на панелно греење,нискотемпературни радијатори, или вентилконвектори ●ГОЛЕМА ЗАШТЕДА НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ГРЕЕЊЕ .

  •ВИСОКО ЕФИКАСНА ТОПЛОТНА ПУМПА -ALTHERMA LT
  •СПЛИТ верзијa.
  •Максимална вредност на температурата на водата што може да се постигне e t=-55 С •DC INVERTER технологија •A++ класа•СОР 4.6•РАБОТЕН ОПСЕГ:греење од -25 С до +35С•ладење од +10С до +46С● КАПАЦИТЕТИ 8,11,14 и 16 kW.(еднофазно и трофазно напојување )•Внатрешна единица во ѕидна и парапетна изведба● верзии :само греење или ладење и греење• можност за приклучување на соларни колектори и на бојлер за санитарна топла вода ● приклучок на панелно греење,нискотемпературни радијатори, или вентилконвектори ●ГОЛЕМА ЗАШТЕДА НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ГРЕЕЊЕ .

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА . Нашиот тим од инжињери ќе Ви изработат комплетно решение, спрема вашите потреби.
  Продажен салон 1- ( 02) 3109 949
  Продажен салон 2– Карпош 3(02)30 84 465,076/34 47 28
  Дирекција Тел:
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Достапност:Контакт
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Белгија
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ул.164 бр.46-а
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075 214888
  • Телефон #:02 3109949
  • Факс #:02 3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  023109949

  корисничка поддршка