00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Dil Kom

Dil Kom

“Дил Ком” ДООЕЛ е специјализирана компанија која се бави со компримиран воздух како заокружен технолошки процес –производство третман дистрибуција и користење. Нашата палета на производи се состои од продажба и сервис на компресори.

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:1 MKD

Compressor stations Tamsan

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Клипен компресор

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Compressor stations Tamsan

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Mobile compressors Tamsan

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Абсорбски сушач

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Филтри за компресори

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Piston compressor Tamsan


Page 1 of 1, total 10 products


070/287-777

shopping assistance