00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Piston compressor stations Trudbenik Doboj


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Клипни компресорски станици, со следните карактеристики: ел. мотор од 2,2 do 90kW; капацитет од 225 до 12 m3/min;притисок 10до 15 bar. Гаранција на компресорите е 1 година. Клипни маслени копресори
  Резервни делови на лагер оргинални Trudbenik.
 • Category:Compressors
 • Availability:Contact
 • Seller:Dil Kom
 • company profile

  Dil Kom

  • Company introduction:“Дил Ком” ДООЕЛ е специјализирана компанија која се бави со компримиран воздух како заокружен технолошки процес –производство третман дистрибуција и користење. Нашата палета на производи се состои од продажба и сервис на компресори.
  • Contact Person Name:Димитрија
  • Address:Јоска Јорданоски 65
  • Post Code:7500
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078/357730
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:1 MKD

  Compressor stations Tamsan

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Compressor stations Tamsan

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Mobile compressors Tamsan
  078357730

  shopping assistance