00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Клипен компресор

Клипен компресор

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Клипни компресори со Италианско потекло и врвен квалитет, компресорите можат да бидат со различен капацитет на боцата како и различен капацитет на компресорската глава. Резервни делови за истите и овластен собствен серисен тим.
 • Category:Compressors
 • Seller:Dil Kom
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Dil Kom

  • Company introduction:“Дил Ком” ДООЕЛ е специјализирана компанија која се бави со компримиран воздух како заокружен технолошки процес –производство третман дистрибуција и користење. Нашата палета на производи се состои од продажба и сервис на компресори.
  • Contact Person Name:Димитрија
  • Address:Јоска Јорданоски 65
  • Post Code:7500
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078/357730
  • Geo Location:Show  078357730

  shopping assistance