00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Филтри за компресори


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Воздушни филтри, маслени филтри, сепаратори како и специално масло за клипни и завојни компресори и сервисен тим овласетен за нивна замена.
 • Seller:Dil Kom
 • company profile

  Dil Kom

  • Company introduction:“Дил Ком” ДООЕЛ е специјализирана компанија која се бави со компримиран воздух како заокружен технолошки процес –производство третман дистрибуција и користење. Нашата палета на производи се состои од продажба и сервис на компресори.
  • Contact Person Name:Димитрија
  • Address:Јоска Јорданоски 65
  • Post Code:7500
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078/357730
  • Geo Location:Show  078357730

  shopping assistance