00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Dil Kom

  • Company introduction:“Дил Ком” ДООЕЛ е специјализирана компанија која се бави со компримиран воздух како заокружен технолошки процес –производство третман дистрибуција и користење. Нашата палета на производи се состои од продажба и сервис на компресори.
  • Contact Person Name:Димитрија
  • Address:Јоска Јорданоски 65
  • Post Code:7500
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078/357730
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products26
Member since03 Oct, 2013
Last activity00:40:21 , 11 Feb, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance