00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Compressor stations Tamsan

Compressor stations Tamsan

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Компресорски станици , со слединте карактеристики:ел. мотор од 4 do 250kW; капацитет од 0,55 до 43.5 m3/min;притисок 7 до 13 bar;ранг со регулација на брзина(ИНВЕРТОР). Гаранција на компресорите е 2 години. Завојни маслени копресори изработени по најнова технологија со Германска завоен елемент. Сите компресори се опремени со дисплеј за регулирање и следење на работата
 • Category:Compressors
 • Availability:Contact
 • Seller:Dil Kom
 • company profile

  Dil Kom

  • Company introduction:“Дил Ком” ДООЕЛ е специјализирана компанија која се бави со компримиран воздух како заокружен технолошки процес –производство третман дистрибуција и користење. Нашата палета на производи се состои од продажба и сервис на компресори.
  • Contact Person Name:Димитрија
  • Address:Јоска Јорданоски 65
  • Post Code:7500
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078/357730
  • Geo Location:Show  078357730

  shopping assistance