Категории
Автомобили и моторцикли
1739 производи од 150 компании во 32 категории
Градежништво и недвижнини
7995 производи од 457 компании во 74 категории
Здравје и медицина
2326 производи од 142 компании во 25 категории
Компјутерски хардвер и софтвер
2172 производи од 100 компании во 55 категории
Минерали и металургија
426 производи од 54 компании во 32 категории
Обувки и додатоци
927 производи од 35 компании во 16 категории
Опрема за услуги
1243 производи од 85 компании во 14 категории
Разонода - хобија и играчки
1114 производи од 23 компании во 24 категории
Текстил и кожни производи
499 производи од 35 компании во 12 категории
Транспорт / Превоз
617 производи од 72 компании во 32 категории
Алати
1732 производи од 80 компании во 20 категории
Безбедност и заштита
1775 производи од 116 компании во 26 категории
Гума и пластика
185 производи од 35 компании во 9 категории
Дом и градина
3151 производи од 188 компании во 28 категории
Електроника
1326 производи од 64 компании во 12 категории
Електронски компоненти и материјали
61 производи од 17 компании во 9 категории
Животна средина
213 производи од 49 компании во 10 категории
Инструменти за мерење и анализа
503 производи од 43 компании во 17 категории
Лична нега и убавина
1125 производи од 89 компании во 20 категории
Манжетни за кожули
0 производи од 0 компании во 0 категории
  Мебел
  5087 производи од 146 компании во 24 категории
  Механички делови и услуги за фабрикување
  1611 производи од 100 компании во 26 категории
  Модни додатоци (аксесорис)
  371 производи од 36 компании во 9 категории
  Облека и текстил
  1672 производи од 89 компании во 36 категории
  Подароци и ракотворби
  2057 производи од 100 компании во 23 категории
  Спорт и рекреација
  1600 производи од 61 компании во 28 категории
  Хемикалии
  896 производи од 67 компании во 18 категории
  Часовници, накит и очила
  619 производи од 45 компании во 4 категории
  Апарати за домаќинство
  1470 производи од 136 компании во 14 категории
  Багаж, торби и куфери
  383 производи од 42 компании во 10 категории
  Бизнис услуги
  1456 производи од 300 компании во 49 категории
  Едукација и воспитување
  0 производи од 0 компании во 5 категории
  Електрична опрема и додатоци
  935 производи од 65 компании во 19 категории
  Енергија
  235 производи од 53 компании во 13 категории
  Земјоделство
  302 производи од 39 компании во 18 категории
  Канцелариски и училишни материјали
  1383 производи од 75 компании во 43 категории
  Механизација (Машини)
  1472 производи од 167 компании во 72 категории
  Пакување и печатење
  1038 производи од 105 компании во 25 категории
  Светла и осветлување
  1042 производи од 56 компании во 10 категории
  Телекомуникации
  212 производи од 22 компании во 7 категории
  Туризам и угостителство
  424 производи од 70 компании во 9 категории
  Тутун и тутунски производи
  56 производи од 6 компании во 5 категории
  Храна и пијалоци
  1794 производи од 126 компании во 30 категории

  Со MarketKonekt
  купувачите
   
  избираат производи од над 4.000 компании
   
  најди го и ти производот што
  ти е потребен

  продавачите
   
  промовираат производи
  кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
   
  продавај повеќе и ти
   
   
  1. регистирај ја компанијата 
   
   
   
  2. објави производ
   
   

   
  Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
   
  MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
   
  Огненка Георгиевска, менаџер
  ТЕХНО АУТО, Скопје
   

   
  За повеќе информации во врска со веб сајтот
  MarketKonekt.com
  контактирајте нé на:
   
  • Тел. +389 (0)2 3177 888