Кетеринг услуги
1 2 3 4 5 6
Испорака и Кетеринг
За испорака до Вашето место јавете се на тел. 321 44 47 (Центар) и тел. 309 52 07 (Карпош). Од понеделник до сабота 09:00 - 17:00ч. Испораката е бесплатна во круг од 3км околу Пастел. Минимален износ на порачка е 300денари. Почувствувајте ја магијата на добрата кујна, позитивна атмосфера и уживајте во нашите гурмански специјалитети. Ве покануваме на единствено и уникатно доживување во нашите кулинарски рецепти. Разгледајте го нашето мени и не трудете се да одолеете. Ви стоиме на раполагање за домашна испорака и кетеринг. Дел од нашата понуда се: кроасани, лиснати теста, перек, кифли, соленки, пити, пици, сендвичи, тостови, чорби, готови јадења, свежи салати, палачинки, торти, мусеви, колачи, благи пити и друго. Пастел - секогаш позитивни и со високо профестионлен однос.
Кетеринг
Ние знаеме колку е важен секој настан и даваме се од себе да го направиме незаборавен. Ви нудиме кетеринг за Вашите деловни и приватни забави. Без разлика на големината на настанот, ние секогаш ги надминуваме Вашите очекувања. За разлика од други кои што имаат утврдени менија, ние го прилагодуваме на Вашите потреби и буџет. Ги следиме најновите светски стандарди во кетеринг сервисот и нудиме разновидни менија и цени. Откако ќе ги слушнеме Вашите очекувања, ние го прилагодуваме менито според Вашите потреби. За сите настани, по желба се обезбедува и детско мени. Секој сака да приреди забава што ќе се памти. Ние знаеме колку е важен секој настан и даваме се од себе да го направиме незаборавен.

Категорија : Најпопуларни категории: Кетеринг услуги, Други производи од храна и пијалоци, Понуда во ресторани, Слатки, Печива
Попуст : Цена : Достапност : Подредување по :
▼ Сите филтри за напредно пребарување ▼

Кетеринг

-20%

Новогодишен кетеринг - Коктел мени ...

 • Опис на производот : Специјална НОВОГОДИШНА ПОНУДА од Л&Л кетеринг - КО ...
 • Категорија : Кетеринг услуги
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Л&Л Кетеринг
 • Цена со ДДВ : 11,250 ден. / 9,000 ден.

Испорака и Кетеринг

Големо правоаголно огледало

 • Опис на производот : Состав: сувомеснато на боцка (сирење рокфорд, кашк ...
 • Категорија : Кетеринг услуги
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Кет кетеринг
 • Цена со ДДВ : 1,690 ден.

Кетеринг со едно од нашите менија

Кетеринг

Големо округло огледало

 • Опис на производот : Состав: солени ролати 30 парчиња, солени бомбици 1 ...
 • Категорија : Кетеринг услуги
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Кет кетеринг
 • Цена со ДДВ : 1,490 ден.

Организирање групни прослави

Австралиски канапеи (за игротеки)

Големо правоаголно огледало

 • Опис на производот : Состав: солени ролати 25 парчиња, солени бомбици 1 ...
 • Категорија : Кетеринг услуги
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Кет кетеринг
 • Цена со ДДВ : 1,790 ден.

Кетеринг со едно од нашите менија

Детски канапеи киндер (за игротеки)

Големо правоаголно огледало

 • Опис на производот : Состав: сувомеснато на коцка, кашкавал, сирење, ча ...
 • Категорија : Кетеринг услуги
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Кет кетеринг
 • Цена со ДДВ : 1,590 ден.

Кетеринг со едно од нашите менија

Руска салата (за игротеки)


Страна 1 од 6, вкупно 76 производиследна


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888