Опрема за пекари
Работна маса T
T серија 80-240x5-6-7-80x85h инокс.304 077440357
Ладилници за транспорт на храна
Вршиме изработка на возила за пренос на секаков вид на храна. Температурниот работен опсег на возилата е диктиран од страна на тоа какви видови на продукти т.е. храна се носи, од 4 °C до -20 °C. Возилата се изработуваат најчесто од полиестерски ѕидови, а доколку подот може да биде од различен материјал, односно од материјал кој вие ќе си изберете да биде. Подот може да се изработи од алуминумски плочи 2 до 3mm, од полиестерски плочи со различни дебелини и исто така гумиран под со или без песок. Изолацијата на комбињата е од стиродур кој е со коефициент на премин на топлина k=0.032 W/m2K. Исто така изработуваме возила со ченгели за носење на месо. Кај возилата за сладолед, смрзната храна и продукти кои е потребна температура под нулата, има можност за поставување на втора врата во со што се намалува преминот на топлина, односно се постигнува побрзо потребна температура во работниот простор. Ладилниот систем е од Италјанската фирма Webasto Diavia која е една од водечките на пазарот за климатизација во автомобилите и товарните возила. Возилата се атестирани.
ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧУВАЊЕ НА НАСТАНИ
• ПРОФЕСИОНАЛНО ОЗВУЧУВАЊЕ НА НАСТАНИ • концерти • музички настани • свадби - свадбени прослави • промоции и презентации • конгреси и конференции • саеми и саемски манифестации • спортски манифестации • ТВ студија • Располагаме со професионална опрема за озвучување и осветлување на настани, бини и алуминиумски конструкции - рампи, конференциска опрема и опрема за симултан превод, видео проектори и проекциони платна, шатори, ЛЕД екрани, ЛЦД екрани, конструкции за саемски штандови. • ОЗВУЧУВАЊЕ • ОСВЕТЛУВАЊЕ НА НАСТАНИ • ОСВЕТЛУВАЊЕ НА СВАДБИ • ЛЕД ЕКРАНИ • ЛЕД БИЛБОРДИ • РАМПА • БИНА • ШАТОРИ ЗА ПРОСЛАВИ • ВИДЕО БИМОВИ • ЕКРАНИ ЗА ПРОЕКЦИЈА • 3Д ХОЛО ЕКРАНИ - ДИСПЛЕИ • ОПРЕМА ЗА СИМУЛТАН ПРЕВОД • СИМУЛТАНИ ПРЕВЕДУВАЧИ • КОНФЕРЕНЦИСКИ МИКРОФОНИ • OZVUCUVANJE • OSVETLUVANJE • OSVETLUVANJE ZA SVADBA • LED EKRANI • LED BILBORDI • 3D HOLO EKRANI • RAMPA • BINA • SATORI ZA PROSLAVI • VIDEO BIMOVI • PROEKTORI • EKRANI ZA PROEKCIJA • OPREMA ZA SIMULTAN PREVOD • SIMULTANI PREVEDUVACI • KONFERENCISKI MIKROFONI KONCERTI • MUZICKI FESTIVALI • SVADBI - SVADBENI PROSLAVI • PROMOCII - PREZENTACII • MODNI NASTANI - MODNI REVII • SAEMI - SAEMSKI MANIFESTACII • KONGRESI • KONFERENCII • KORPORATIVNI NASTANI • PROSLAVA NA JUBILEJ • PA SYSTEM • PROFESSIONAL AUDIO • LIGHTING • WEDDING LIGHTING • LED SCREEN • LED VIDEO SCREEN • TRUSS • STAGE • TENTS • FAIR BOOTH • FAIR EXHIBITION • CONFERENCE MICROPHONES • SIMULTANEOUS TRANSLATION EQUIPMENT

Категорија : Најпопуларни категории: Опрема за пекари, Опрема за ресторани и хотели, Опрема за продавници и супермаркети, Опрема за месарници, Изработка по нарачка – услуги
Попуст : Цена : Достава : Подредување по :
▼ Сите филтри за напредно пребарување ▼

Електрична фритеза Eldorado 5x2

Планетарен миксер за слаткарство 7 ...

Електрична палачинкара

-10%

Тостер, електричен, Панини

-10%

Тостер, електричен, единечен, Barts ...

Машина за сецкање зеленчук- универз ...

Професионална опрема за кетеринг

Разладни ормани

Topla vitrina

Термо-изолирана кутија за пренос на ...

Возила за кетеринг со HACCP стандар ...

Професионална опрема за угостителст ...

Садопери S

Топла Витрина

Термо-изолирана кутија за пренос на ...


Страна 1 од 3, вкупно 31 производиследна


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
  • Тел. +389 (0)2 3177 888