Системи за управување
-15%
ГПС Аларм за моторцикл
Заштитете го својот моторцикл, скутер, Веспа или АТВ! Фунцкионалности на системот: • Заштита од кражба со далечинска електронска блокада • Заштита од неовластено користење со географско заклучување • Заштита од придвижување без запален мотор • Аларми за надминати брзини на движење • Далечинско активирање на сирена, блокада и географско заклучување • Реконструкција на траекторија на движење • Детални извештаи и анализи • Алармните дојави пристигаат преку емаил • Корисничка апликација за смарт телефон. Уредот е отпорен на вода и прашина истиот е со IPX6 стандардот, а при самата монтажа е скриен!!! Чувар за вашиот моторцикл! Пакет услуга и уред: • 15.000,00 ден. во промоција за 12.750,00 ден. (со вклучена монтажа и комплетна претпалата за првите 12 месеци) • Комплетна претплата за наредните 12 месеци е 3.900,00 ден. (доколку се плати веднаш) или 5.900,00 ден. по истек на првите 12 месеци. • Цените се со вкалкулиран ДДВ и СИМ картичка која покрива функционалност на системот 12 месеци во првата година и соодветно со доплата во втората година. Цената е со покриеност на национална ниво, со можност за доплата од 490,00 ден. месечно да функционира и во роаминг (се активира по потреба, месечно).
Грејно тело за возила Webasto Air Top 2000 STC
Ново! Грејно тело за возила (камиони, комбиња) Air Top 2000 STC. Едноставно и ефективно решение кое намалува трошоци. Компактниот Air Top 2000 STC воздушен грејач е импресивен благодарејќи на својата разновидност и намалена потрошувачка на гориво. • 2 kW капацитет на греење • Загрева брзо, подеднакво и потивко преку пумпата за гориво DP 42 • Греач со мала потрошувачка на гориво • Лесен за сервис и одржување • Соодветен за возила кои пренесуваат опасен материјал (ADR)
Свеќици за OPEL
Свеќици за OPEL автомобили.

Категорија : Најпопуларни категории: Системи за управување, Автомобилска галантерија, Други електронски уреди, Внатрешни додатоци, Спортови на отворен простор
Попуст : Цена : Достава : Подредување по :
▼ Сите филтри за напредно пребарување ▼

Уред Garmin nuvi 42

Навигација ГАРМИН НУВИ 40 со компле ...

  • Опис на производот : Garmin Nuvi 40 е ГПС навигатор од најновата(2012) ...
  • Достапност : Има во залиха
  • Земја на потекло : Тајван
  • Цена со ДДВ : 6.590 ден.

GPS Навигатор Garmin Nuvi 40

GPS Навигатор Garmin Nuvi 30

GPS Навигатор Garmin Nuvi 3760

GPS Навигатор Garmin Nuvi 2595LMT

GPS Навигатор Garmin Nuvi 50

TRACK CONTROL ARMS & WISHBONES

BALL JOINT

Stabilizer Link

TIE ROD END


Страна 1 од 1, вкупно 11 производи


најави се НАЈАВИ СЕ СО Facebook

Заборавена лозинка
Нов корисник? Регистрирај се

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
  • Тел. +389 (0)2 3177 888