Постелнини
1 2 3
Канта за управување со вашиот отпад - 50л.
Тотем - 50 литри Ви го претставуваме новиот производ на Joseph Joseph, иновативната корпа за управување со отпад која е специјално креирана да се прилагоди на потребите на модерниот живот. Првиот продукт од оваа нова категорија Totem, претставува уникатен сет за сортирање и рециклирање на отпадот дизајниран од страна на PearsonLloyd. Зафаќа простор исто и како обична стандардна канта за отпадоци, но Totem нуди многу поголема функционалност без да биде загрозен капацитетот на самата канта. Totem карактеристики: • Вкупен капацитет од 60 или 50 литри (Totem 60L or Totem 50L) за миризлив филтер, кој ја неутрализира лошата миризба • 4-литарска кутија, која е подвижна односно не е фиксирана за кантата • 36-литарски главен оддел за секаков вид на отпад • 24 или 14-литарска мултинаменска фиока (Totem 60L or Totem 50L) • Дел за миризлив филтер, кој ја неутрализира лошата миризба Димензии: • 50L – 40(W) x 30(D) x 65.6(H)cm, (92cm(H) со отворен капак) Боја: Песок, Графит-Црна
-10%
Анатомска антибактериска перница
Анатомската антибактериска перница Senso овозможува правилна позиција на вратот и главата за време на спиењето. Перницата е изградена од анатомски Senso терморегулациска Виско мемори пена и е отпорна на прашина (антиалергиска).Оваа перница се препорачува од страна на водечките физиотерапевти. Гаранцијата е 5 години. ЗА СИТЕ КУПУВАЧИ ПРЕКУ МАРКЕТ КОНЕКТ БАУЕРФЕИНД ОВОЗМОЖУВА 10% ПОПУСТ НА РЕДОВНАТА ЦЕНА!!!
Материјали за водоснабдување и наводнување
Компанијата ТЕХНОПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ , Гевгелија е основана и регистрирана во 2003 година, а од 2008 година работи во сопствена хала која се наоѓа во Индустриската Зона Прдејци, Гевгелија. Компанијата ТЕХНОПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ веќе 20 години успешно работи на полето на водоснабдување, наводнување, монтирање и проектирање низ земјата, а и пошироко. Започнува како трговија на мало под името Гемапласт Инженеринг, а денес располага со свои продавници низ земјата и своја производна линија за водоводни цевки. Исто така располага со комплетен споен материјал кој го набавува од својата партнер фирма Технопластик - Солун така што доаѓа и до промена на сопственото име во ТЕХНОПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ како што би ја зацврстиле соработката и партнерството со производство на пластични црева и цевки од наша страна и пластичен фитинг од нивна страна. Главна дејност на компанијата се изградба на системи за водоснабдување на населени места со вода за пиење, изградба на системи за наводнување во земјоделието, системи за пречистување на води за пиење, системи за наводнување капка по капка и набавка на истите, пумпни станици и испорака и монтажа на поединечна опрема од наведените системи (пумпи за вода,комплетирање на шахти со вентили,водомери,уреди за хлорирање,спојни елементи и др.). Значи кога зборуваме за ТЕХНОПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ се работи за компанија која успешно и со долгогодишно искуство работи, изведува и учествува на повеќе тендери во државата и во странство. Располагаме со стручен тим кој е со комплетно познавање во производството и монтирањето на секаков вид водоводни линии. Се работи за компанија со одлична репутација и врвен квалитет.

Категорија : Најпопуларни категории: Постелнини, Други производи од облека и текстил, Бебешка облека, Други производи за дом и градина, Медицински помагала
Попуст : Цена : Достава : Подредување по :
▼ Сите филтри за напредно пребарување ▼
-10%

Покривач, јорган ЛИО

Постелнина FABRES

 • Опис на производот : Постелнина единецна
 • Категорија : Постелнини
 • Достапност : Има во залиха
 • Продавач : Памук Пале
 • Земја на потекло : Турција
 • Гаранција : 1-1-0 Wty
 • Цена со ДДВ : 1.200 ден.

Уникатен Тила сет(јорган +перница)

 • Опис на производот : Бебешки пролетен јорган, изработен од комбинација ...
 • Достапност : Онлајн
 • Продавач : Тила
 • Земја на потекло : Македонија
 • Цена со ДДВ : Дознај ја цената
 • Минимална количина за нарачка : 1

Уникатен Тила сет(јорган +перница)

 • Опис на производот : Бебешки пролетен јорган, изработен од комбинација ...
 • Достапност : Онлајн
 • Продавач : Тила
 • Земја на потекло : Македонија
 • Цена со ДДВ : Дознај ја цената
 • Минимална количина за нарачка : 1

Allergocover- анти-алегенска постел ...

Бебешко јорганче

Постелнина BRIELLE

Постелнина Sahra

TAC Прекривка Disney Cars

Дупла постелнина

Бебешко јорганче со ограда

Постелнина Bamboo Dream

TAC Прекривка Barbie Princess

Детска постелнина

Бебешко перниче за потпирање


Страна 1 од 3, вкупно 45 производиследна


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888