Лепила
1 2 3
Дијамантски диск за сечење WURTH
Стандарден диск за употреба во градежништвото за различни материјали. За суво и водено ладење. Чести апликации: стар бетон, перен-камен, полни цигли, павер елементи, бетонски цевки, шупливи цигли и ќерамиди.
АКУ ДУПЧАЛКА WURTH BS 14-A LIGHT
• BS14-A LIGHT -2X1,5AH MASTER • Во куфер со 2 Li-ion батерии и полнач • LED светло • Max. момент на стегање (тврдо/меко) 34/16 Nm •Тежина со батерија = 1200g • Брзина: 400/1300 врт/мин • Стезен футер: 0,5 - 10мм • 3 години гаранција • Арт. 570040470.
Подвижно алуминиумско скеле
Алуминиумско скеле, ТЬВ/ГС дозволено, макс. носивост 200кг/м2 во согласност со ЕН 1004 * Макс. работна висина од 12.30м * Работната платформа (2,00х0,60м) е вертикално подесива на секои 25цм * Платформата е направена од водонепрооусен материјал и од материјал кој не се лизга * Брзо се поставува без употреба на алат * Тркалата се со можност за поединечно подесување на висина во случаи на нерамен терен * Лесно се монтираат потпори кои овозможуваат дополнителна безбедност при работна висина над 7,30м * Комплетно склопеното скеле може да се поместува хоризонтално на стабилизатори * Скалите на вертикалните рамки, кои не се лизгаат, овозможуваат безбедно внатреШно качување * Оптималната стабилност и отпорност е овозможена од стабилизатор со високи перформанси

Категорија : Најпопуларни категории: Лепила, Гипс системи, Опрема за рекламирање, Коректори и гуми за бришење, Катализатори и хемиски помошни агенти
Попуст : Цена : Достава : Подредување по :
▼ Сите филтри за напредно пребарување ▼

Лепило

 • Опис на производот : Лепила универзални проѕирни Double Fix. 46g. Шифра ...
 • Категорија : Лепила
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Офис Плус
 • Цена со ДДВ : 50 ден.

Лепило

 • Опис на производот : Лепила универзални проѕирни Double Fix. 20g. Шифра ...
 • Категорија : Лепила
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Офис Плус
 • Цена со ДДВ : 30 ден.

Лепило во стик

 • Опис на производот : 8 гр. Шифра: 023520
 • Категорија : Лепила
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Офис Плус
 • Цена со ДДВ : 20 ден.

ErichKrause - КОРЕКТОР 1/1 20мл

Office 1 - ЛЕПАК ВО СТИК, 8гр.

 • Опис на производот : Шифра: L235
 • Категорија : Лепила
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Клевер-МК
 • Цена со ДДВ : 16 ден.

ЛЕПИЛО ЗА ХАРТИЈА 100 гр

 • Опис на производот : Шифра: L122
 • Категорија : Лепила
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Клевер-МК
 • Земја на потекло : Македонија
 • Цена со ДДВ : 70 ден.

ErichKrause - ЛЕПИЛО ВО ЛЕНТА 8мм/5 ...

 • Опис на производот : Шифра: L205 - За прецизно нанесување на лепило ; ...
 • Категорија : Лепила
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Клевер-МК
 • Цена со ДДВ : 110 ден.

СУПЕР ЛЕПИЛО

 • Опис на производот : Супер лепак. Шифра: L133. - за брзо лењење на два ...
 • Категорија : Лепила
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Клевер-МК
 • Цена со ДДВ : 12 ден.

Маса за фугирање во гипс системи TE ...

Глет маса за внатрешни ѕидови TECHN ...

Лепило за гипс плочи TECHNOFIX

Плексиглас, лепило, катализатор - С ...

Паста Originas Armack

ЛЕПИЛО - ПРОSИРНО ГУСТО

ЛЕПИЛО - ПРОSИРНО РЕТКО

 • Опис на производот : Брзосушно лепило со ниска концентрација. За врска ...
 • Категорија : Лепила
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Микро асу
 • Цена со ДДВ : Дознај ја цената

Страна 1 од 3, вкупно 44 производиследна


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888