Душеци
1 2 3
Перници и душеци (Caltex)
Кажете ни дека сте не виделе на МаркетКонект и ние ќе Ви дадеме 5% попуст!!!!! Душеците се изработуваат по нарачка зависно од потребите на нашите корисници. Изработката на душеците е од комбинација на Senso © терморегулациски Виско HD Меморија пена и високо еластична (HR) пена. Предноста на душеците е во тоа што се прилагодува совршено на обликот на вашето тело преку олеснување на притисокот врз задниот дел од вратот, ‘рбетот и рамената, а со тоа го подобрува целокупниот квалитет на спиењето. Удобност, совршено се вклопуваат на телото, терапевтски својства и висок квалитет се главните карактеристики на душеците. Прекривката е изработен од високо квалитетен материјал. Антиалергично и антибактериски третирани и отпорни на прашина. ВИСИНА: приближно 20 см ГОЛЕМИНА: 190 / 200×80, 190 / 200×90, 190 / 200×140, 190 / 200×160, 190 / 200×180, 190 / 200×200 ПАКУВАЊЕ вакуум и Ролан. Овозможува полесно за транспорт и пренос и максимална хигиенски услови за време на транспортот. Гаранција: 5-7 години гаранција на јадрото на душекот и 2 години гаранција на душекот темпирана. Caltex d.o.o. е ексклузивен производител и снабдувач на компанијата Bauerfeind. Caltex производи се сите производи IDEAL лините и други производи од различна пена како места за инвалидски колички и перници за нозете. Брендот IDEAL за Bauerfeind ја претставуваат линија на медицински душеци и перници кои се користат во рехабилитација на пациенти кои имаат подолг период на лежење за нивните терапевтски својства и спречување на рани. Препорачливо е да ги користат и сите оние кои имаат здравствени проблеми во ‘рбетот.
-10%
Анатомска антибактериска перница
Анатомската антибактериска перница Senso овозможува правилна позиција на вратот и главата за време на спиењето. Перницата е изградена од анатомски Senso терморегулациска Виско мемори пена и е отпорна на прашина (антиалергиска).Оваа перница се препорачува од страна на водечките физиотерапевти. Гаранцијата е 5 години. ЗА СИТЕ КУПУВАЧИ ПРЕКУ МАРКЕТ КОНЕКТ БАУЕРФЕИНД ОВОЗМОЖУВА 10% ПОПУСТ НА РЕДОВНАТА ЦЕНА!!!
Микрофибер крпи Micrifibre comfort roll VILEDA
Микрофибер крпи за чистење. Бренд: VILEDA

Категорија : Најпопуларни категории: Душеци, Канцелариски столици, Додатоци за мебел, Гарнитури за седење
Попуст : Цена : Достава : Подредување по :
▼ Сите филтри за напредно пребарување ▼
-35%

ЕЛЕГАНТ душек

 • Опис на производот : *цената се однесува за димензија 190/90 *попустот ...
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Симпо
 • Цена со ДДВ : 5,162 ден. / 3,355 ден.

Model COLLIN fotelja relaks klackal ...

-10%

ДУШЕК М200

 • Опис на производот : Димензии: 200cm x 80cm - 200cm x 90cm - 200cm x 12 ...
 • Категорија : Душеци
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Пункт мебел
 • Цена со ДДВ : 20,849 ден. / 18,764 ден.
-10%

ДУШЕК Х200

 • Опис на производот : Димензии: 200cm x 80cm - 200cm x 90cm - 200cm x 12 ...
 • Категорија : Душеци
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Пункт мебел
 • Цена со ДДВ : 12,239 ден. / 11,015 ден.
-10%

ДУШЕК М150

 • Опис на производот : Димензии: 200cm x 80cm - 200cm x 90cm - 200cm x 12 ...
 • Категорија : Душеци
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Пункт мебел
 • Цена со ДДВ : 14,699 ден. / 13,229 ден.

Душек

 • Опис на производот : 200х90/18
 • Категорија : Душеци
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Мебло Трејд
 • Цена со ДДВ : 2,000 ден.

Душеци - Фул Ортопед

Душеци - Стандард

Душеци - Класик

Душеци - Ерго Мемори

Душеци - Латекс

Душеци - Делукс

Перници и душеци (Caltex)

Анатомски душек Ideal

 • Опис на производот : Анатомски душек -антибактерицко дејство -Високоела ...
 • Категорија : Душеци
 • Достапност : Има во залиха
 • Продавач : Бауерфеинд
 • Земја на потекло : Германија
 • Цена со ДДВ : Дознај ја цената

Душек Visco Line

 • Опис на производот : Името и брендот на ALMERO, не само што произведува ...
 • Категорија : Душеци
 • Достапност : Контакт
 • Продавач : Алмеро
 • Цена со ДДВ : Дознај ја цената

Страна 1 од 3, вкупно 39 производиследна


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Инфо блок
 
 

 
 

 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888