00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Trendline

Trendline

Основната дејност на фирмата ТРЕНДЛИНЕ ДООЕЛ – Скопје е фокусирана на проектирање, изведба и опремување на базени, хидромасажни кади (JACUZZI), фински сауни, инфра-црвени сауни, парни бањи како и опрема за спа центри. Патот до нашите клиенти го трасираме преку работа и вградување на висококвалитетни матерјали ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
5%save
Retail Price - VAT Included:70.000 MKD 66.500 MKD

Relax hot sun beds

Retail Price - VAT Included:275.000 MKD

Steam Bath - Hamam 2m x 1.5m x 2,4 ...

Retail Price - VAT Included:85.950 MKD

Finnish sauna for home relaxation ( ...

Retail Price - VAT Included:95.175 MKD

Finnish sauna for home relaxation ( ...

Retail Price - VAT Included:110.000 MKD

Finnish sauna 2,0m x 1,5m x 2,05m

Retail Price - VAT Included:295.000 MKD

Swimming Pool 8x4x1,5m

Retail Price - VAT Included:160 MKD

chemicals and pool agents

Retail Price - VAT Included:92.250 MKD

Pool robots

Retail Price - VAT Included:7.400 MKD

Pool accessories

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Finnish sauna

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Базен


next
Page 1 of 3, total 33 products


070/287-777

shopping assistance