00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Finnish sauna for home relaxation (130cmx130cm)

Finnish sauna for home relaxation (130cmx130cm)

Цената е со вклучен ДДВ
85.950 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Понудата вклучува: 1. Изведба и монтажа на сауната 2. Печка за сауна Harvia Vega 3,5kW 3. Комплет вулкански камења 20kg. 4. Клупи на две нивоа од бел бор. 5. Наслони за клупи, абажур за светло, штитник за печка - бел бор. 6. Лампреија за сауна финска смрека. 7. Дрвена врата за сауна со стакло по средината 8. Термоизолација + алу фолија 9. Сауна сет - ведро, црпалка, аромат, термо-хидро метар, песочен саат 10. Гарнтен рок од 36 месеци.
 • Category:Steam Rooms
 • Availability:On Order
 • Seller:Trendline
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Trendline

  • Company introduction:Основната дејност на фирмата ТРЕНДЛИНЕ ДООЕЛ – Скопје е фокусирана на проектирање, изведба и опремување на базени, хидромасажни кади (JACUZZI), фински сауни, инфра-црвени сауни, парни бањи како и опрема за спа центри. Патот до нашите клиенти го трасираме преку работа и вградување на висококвалитетни матерјали и опрема од европски и светски производители, преку нашето искуство, конкурентните цени, гаранцијата на нашите производи и максималната коректност кон желбите и барањата на клиентите. На нашите клиенти им помагаме со совети во врска со саканиот облик и димензии на сауната, базенот, хидромасажната када, парната бања како и совети околу нивното правилно користење и одржување. Нашите финални производи изработени за нашите клиенти се карактеризираат со нивната естетика, уникатност, функционалност и ценовна ефективност. Нашето работење го овозможиле задоволните клиенти и купувачи преку своите препораки за нашата коректна и брза работа како и коректните цени на опремата за сауни и базени. Додајте и дополнителна вредност на Вашиот дом, градина хотел, спа центар. Со почит, ТРЕНДЛИНЕ
  • Contact Person Name:www.trendline.com.mk
  • Address:бул.Кузман Јосифовски Питу 28 А
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 542548
  • Telephone #:02 2466743
  • Year registered:2006
  • Geo Location:Show  022466743

  shopping assistance