00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Базен со интегрирано џакузи


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Прекрасен домашен базен.
  Базен тип скимери со интегрирано џакузи, иноксен "кобра" водопад, завршен со стаклен мозаик и летна прекривка.
 • Availability:Contact
 • Seller:Trendline
 • company profile

  Trendline

  • Company introduction:Основната дејност на фирмата ТРЕНДЛИНЕ ДООЕЛ – Скопје е фокусирана на проектирање, изведба и опремување на базени, хидромасажни кади (JACUZZI), фински сауни, инфра-црвени сауни, парни бањи како и опрема за спа центри. Патот до нашите клиенти го трасираме преку работа и вградување на висококвалитетни матерјали и опрема од европски и светски производители, преку нашето искуство, конкурентните цени, гаранцијата на нашите производи и максималната коректност кон желбите и барањата на клиентите. На нашите клиенти им помагаме со совети во врска со саканиот облик и димензии на сауната, базенот, хидромасажната када, парната бања како и совети околу нивното правилно користење и одржување. Нашите финални производи изработени за нашите клиенти се карактеризираат со нивната естетика, уникатност, функционалност и ценовна ефективност. Нашето работење го овозможиле задоволните клиенти и купувачи преку своите препораки за нашата коректна и брза работа како и коректните цени на опремата за сауни и базени. Додајте и дополнителна вредност на Вашиот дом, градина хотел, спа центар. Со почит, ТРЕНДЛИНЕ
  • Contact Person Name:www.trendline.com.mk
  • Address:бул.Кузман Јосифовски Питу 28 А
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 542548
  • Telephone #:02 2466743
  • Year registered:2006
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Базен

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming Pool

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming Pool

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming pools and pool equipment

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming pools and pool equipment

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming pools and pool equipment
  022466743

  shopping assistance