00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Finnish sauna

Finnish sauna

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Finnish sauna dimensions: 2,0m x 2,0m x 2,05m
  Finnish sauna is a dry sauna with a temperature of 80 to 110 * C and humidity up to 10% in these saunas volcanic hot stones have accumulated heat, and the combination of the smell of wood and herbal aromas provide an unprecedented feeling of relaxation and enjoyment. The combination of hot air sauna and rapid cooling of the body through a cold shower or ice, strongly stimulates the immune system and cardiovascular system.
 • Availability:Contact
 • Seller:Trendline
 • company profile

  Trendline

  • Company introduction:Основната дејност на фирмата ТРЕНДЛИНЕ ДООЕЛ – Скопје е фокусирана на проектирање, изведба и опремување на базени, хидромасажни кади (JACUZZI), фински сауни, инфра-црвени сауни, парни бањи како и опрема за спа центри. Патот до нашите клиенти го трасираме преку работа и вградување на висококвалитетни матерјали и опрема од европски и светски производители, преку нашето искуство, конкурентните цени, гаранцијата на нашите производи и максималната коректност кон желбите и барањата на клиентите. На нашите клиенти им помагаме со совети во врска со саканиот облик и димензии на сауната, базенот, хидромасажната када, парната бања како и совети околу нивното правилно користење и одржување. Нашите финални производи изработени за нашите клиенти се карактеризираат со нивната естетика, уникатност, функционалност и ценовна ефективност. Нашето работење го овозможиле задоволните клиенти и купувачи преку своите препораки за нашата коректна и брза работа како и коректните цени на опремата за сауни и базени. Додајте и дополнителна вредност на Вашиот дом, градина хотел, спа центар. Со почит, ТРЕНДЛИНЕ
  • Contact Person Name:www.trendline.com.mk
  • Address:бул.Кузман Јосифовски Питу 28 А
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 542548
  • Telephone #:02 2466743
  • Year registered:2006
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Finnish sauna

  Retail Price - VAT Included:110.000 MKD

  Finnish sauna 2,0m x 1,5m x 2,05m
  022466743

  shopping assistance