00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Swimming Pool 8x4x1,5m

Swimming Pool 8x4x1,5m

Цената е со вклучен ДДВ
295.000 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:***НАПОМЕНА:
  • дадената цена е цена за базенската опрема и плочки и истата не ги вклучува градежните работи за изведба на базенот ( ископ, шалување, армирање и бетонирање на базенот)
  • градежните работи за базен со овие димензии чинат околу 4000-5000 евра.

  Цената за базен со димензии 8м х 4м х 1,5м вклучува:
  1. Систем за филтрација на водата од 14м3/час - AstralPool ( made in spain)
  ( филтер, кварцен песок, пумпа и командна електрична табла, 2 скимети, 3 дизни, топ сифон, цевки, вентили и фитинг за поврзување)
  2. Базенско осветлување ( два базенски рефлектори од 300w/12v, во комплет со трафо и разводни кутии)
  3. Базенски иноксни скалила со три стапалки
  4. Хидро-изолациони работи на базенот - набавка на хидроизолација и нејзино аплицирање во два премаза
  5. Мозаик плочки 2цм х2цм - набавка на мозаикот, материјалите за лепење и лепење на мозаикот.

  • РЕДОВНА ЦЕНА: 4450 евра
  • Цена со 10% попуст: 4000 евра

  ***НАПОМЕНА:
  • дадената цена е цена само на базенската опрема и плочки и истата не ги вклучува градежните работи за изведба на базенот ( ископ, шалување, армирање и бетонирање на базенот)
  • градежните работи за базен со овие димензии чинат околу 5000 евра.
 • Availability:Contact
 • Seller:Trendline
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Trendline

  • Company introduction:Основната дејност на фирмата ТРЕНДЛИНЕ ДООЕЛ – Скопје е фокусирана на проектирање, изведба и опремување на базени, хидромасажни кади (JACUZZI), фински сауни, инфра-црвени сауни, парни бањи како и опрема за спа центри. Патот до нашите клиенти го трасираме преку работа и вградување на висококвалитетни матерјали и опрема од европски и светски производители, преку нашето искуство, конкурентните цени, гаранцијата на нашите производи и максималната коректност кон желбите и барањата на клиентите. На нашите клиенти им помагаме со совети во врска со саканиот облик и димензии на сауната, базенот, хидромасажната када, парната бања како и совети околу нивното правилно користење и одржување. Нашите финални производи изработени за нашите клиенти се карактеризираат со нивната естетика, уникатност, функционалност и ценовна ефективност. Нашето работење го овозможиле задоволните клиенти и купувачи преку своите препораки за нашата коректна и брза работа како и коректните цени на опремата за сауни и базени. Додајте и дополнителна вредност на Вашиот дом, градина хотел, спа центар. Со почит, ТРЕНДЛИНЕ
  • Contact Person Name:www.trendline.com.mk
  • Address:бул.Кузман Јосифовски Питу 28 А
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 542548
  • Telephone #:02 2466743
  • Year registered:2006
  • Geo Location:Show  022466743

  shopping assistance