00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Сет за зачини


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Сет за зачини
 • Seller:Platin
 • company profile

  Platin

  • Company introduction:Platin се занимава со продажба на сите видови оков за мебел. Platin е фирма, дел од групацијата Adya Metal која е присутна во шест земји Турција, Романија, Бугарија, Босна, Србија и Македонија. Оваа фирма е сестра на фирмата Балкан која се наоѓа во Истанбул со традиција од 35 години. Наши доставувачи се познати фирми од Турција, Италија, Кина, Тајван и други. Фирмата се наоѓа во Бутел, Скопје –Север, веднаш до заобиколницата. Располага со работен простор од околу 2000 м2.
  • Contact Person Name:Зоран
  • Address:Александар Урдаревски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022650322, 023121270
  • Geo Location:Show  022650322023121270

  shopping assistance