00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Platin

  • Company introduction:Platin се занимава со продажба на сите видови оков за мебел. Platin е фирма, дел од групацијата Adya Metal која е присутна во шест земји Турција, Романија, Бугарија, Босна, Србија и Македонија. Оваа фирма е сестра на фирмата Балкан која се наоѓа во Истанбул со традиција од 35 години. Наши доставувачи се познати фирми од Турција, Италија, Кина, Тајван и други. Фирмата се наоѓа во Бутел, Скопје –Север, веднаш до заобиколницата. Располага со работен простор од околу 2000 м2.
  • Contact Person Name:Зоран
  • Address:Александар Урдаревски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022650322, 023121270
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products80
Member since23 Dec, 2013
Last activity14:14:52 , 29 Avg, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance