00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Бел Пиатто

  • Company introduction:БЕЛ ПИАТТО е создаден за уживателите на вкусна храна, италијански специјалитети и традиционални вкусови. Повелете на гурмански залак во БЕЛ ПИАТТО. Уживајте со семејството, пријателите и колегите во нашето разновидно мени и елегантно спакувани вкусови. Buon appetito.
  • Contact Person Name:Александар Димишков
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:076904095

Images

Logo

Other

Company profile complete50.00%
Number of products8
Member since16 Feb, 2024
Last activity09:07:54 , 11 Apr, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance