00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Platin

Platin

Platin се занимава со продажба на сите видови оков за мебел. Platin е фирма, дел од групацијата Adya Metal која е присутна во шест земји Турција, Романија, Бугарија, Босна, Србија и Македонија. Оваа фирма е сестра на фирмата Балкан која се наоѓа во Истанбул со традиција од 35 години. Наши доставувачи ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:7.995 MKD

Маса на извлекување

Retail Price - VAT Included:10.500 MKD

Magic Corner extractable corner bas ...

Retail Price - VAT Included:980 MKD

D-LITE Shock absorber

Retail Price - VAT Included:1.200 MKD

Drawer railings Smart Box

Retail Price - VAT Included:2.479 MKD

Nail gun

Retail Price - VAT Included:2.479 MKD

Stapler

Retail Price - VAT Included:24 MKD

Big wheel 401

Retail Price - VAT Included:65 MKD

Aluminum leg smooth Eco 40x40

Retail Price - VAT Included:59 MKD

Drawer lock 136-22

Retail Price - VAT Included:113 MKD

Decorative shelves bracket - 2104

Retail Price - VAT Included:69 MKD

Gas buffer 01

Retail Price - VAT Included:375 MKD

Aluminum side handle AL D1 F

Retail Price - VAT Included:278 MKD

Kitchen strip 30x30

Retail Price - VAT Included:283 MKD

PVC element accessories for cutlery

Retail Price - VAT Included:3.486 MKD

3/4 corner grid

Retail Price - VAT Included:765 MKD

Aluminium bin S-2252


next
Page 1 of 3, total 48 products


070/287-777

shopping assistance