00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN мулти - сплит систем 2/3/4/5 MXM-M


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•Сезонската ефикасност на DAIKIN мулти-сплит системите се се вреднуваат до A+++ при ладење и А++при греење, благодарение на својата современа технологија и вградена интелигенција
  •До 5 внатрешни единици можат да се поврзат на 1 надворешна
  единица; сите внатрешни единици се контролираат поединечно
  и не треба да се инсталираат во истата соба или истовремено.
  Работат истовремено во истиот режим за греење или за ладење.
  •Ако изберете производ со R-32, се намалува влијанието врз
  околината 68% во споредба со R-410A и доведува директно до
  пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата
  голема енерегетска ефикасност
  •Можат да се поврзат различен број на надворешни единици:
  на пр. со високоѕидна монтажа, парапетни, скриени тавански
  единици
  •Надворешните единици се опремени со swing-компресор,
  познат по слабиот звук и високата енергетска ефикасност.
  •Капацитети на ладење и греење. Од 4.0kW – 10.0kW.
  •ПРЕДНОСТИ .Со самото тоа што на една надворешна единица , можат да се поврзат до 5 внатрешни единици, се смалува потребниот простор и трошоците за монтажа.Сите внатрешни единици имаат посебен далечински управувач.Различни модели на внатрешни еиници со различни капацитети кои можат да се поврзат на надворешната единица од мулти сплит системот , овозможува да се избере идеален модел на уред за секоја соба пооделно.:дневна соба , спална или канцеларија , а се во склад со расположливата површина за монтажа како и личните барања.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24
  Продажен штанд –City Mall (1кат) 076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Availability:Contact
 • Seller:ICS Group
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  DAIKIN inverter multi split systems

  5%save
  Retail Price - VAT Included:72.600 MKD 68.970 MKD

  DAIKIN инвертер клима уред SENSIRA ...

  Retail Price - VAT Included:95.179 MKD

  DAIKIN INVERTER air conditioning - ...

  20%save
  Retail Price - VAT Included:242.800 MKD 194.240 MKD

  Daikin ALTHERMA 3 - топлотна пумпа

  Retail Price - VAT Included:72.600 MKD

  DAIKIN AIR CONDITIONER SENSIRA FTXF ...
  023109949

  shopping assistance