00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin ALTHERMA 3 - топлотна пумпа

20%save

Daikin ALTHERMA 3 - топлотна пумпа

Цената е со вклучен ДДВ
247.800 MKD 198.240 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Daikin Altherma 3- е топлотна пумпа која овозможува максимален комфор во домот, со минимална потрошувачка на електрична енергија.Преставува систем која истовремено може да обезбедува греење, ладење и припрема на топла санитарна вода
  A+++ енергетска класа и COP> = 4.3/со заштеда на енергија од 50% до 80%
  Работи на -28C.
  Мал простор за инсталирање ~0.37 м2
  36 Месеци гаранција
  ЕУРОВЕНТ СЕРТИФИКАТ
  Јапонска технологија-Европско производство
  Лиценциран и професионален тим на инсталатери
  Можност за поврзување на постоечка инсталација (радијатори, подно греење)

  20% ПОПУСТ ОД ИЦС ГРУП и DAIKIN ЗА АLTHERMA ТОПЛИНСКИТЕ ПУМПИ
  15-20% ДОПОЛНИТЕЛЕН ГРАНТ од GEFF програмата
  www.ebrdgeff.com/macedonia_facilities

  Дознајте повеќе за #Daikin Altherma –www.icsgroup.mk

  ИЦС ГРУП- премиум партнер на DAIKIN за Македонија

  Продажен салон 1 - Kaрпош -(02)3 084 465 /Тел. 076 / 344-728
  Продажен салон 2 ( спроти х.Континентал) Тел:(02)3 109 949
  e-mail: info@icsgroup.mк

 • Availability:On Order
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Belgium
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show  023109949

  shopping assistance