00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN инвертер клима Perfera FVXM-A парапетна единица

10%save

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Парапетна единица со оптимална удобност благодарение на уникатните карактеристики на греење

  •Сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  •Одличен современ дизајн
  •Сезонска вредност до A ++ при греење и A +++ при ладењe
  •SEER 8,55/ SCOP 4,65
  •3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  •Чист воздух во затворените простории благодарение на Flash Streamer технологијата и титаниум- апатитниот филтер
  •Вграден WiFi контролер
  •Достапни капацитети: 2.0 KW (само за мулти сплит); 2,5KW; 3,5KW; 5KW
  •НОВО! Внатрешната единица може да се контролира само со користење на вашиот глас преку Amazon Alexa или Google Assistant
  •Економичен режим на работа
  •Моќен режим на работа
  •Тивко работење на внатрешната и надворешната единица
  •24-часовен тајмер
  •Неделен тајмер
  •Можност за мулти-модел апликација
  •Сопствен сервис и монтажа,
  •EUROVENT сертификат за потврда на квалитетот.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП- Премиум Партнер на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон Карпош(i-Showroom)(02)3084 465,076/344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk
 • Availability:On Order
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Japan
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show  023109949

  shopping assistance