00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN инвертер клима уред SENSIRA FTXF-A / RXC-A

10%save

DAIKIN инвертер клима уред SENSIRA FTXF-A / RXC-A

Цената е со вклучен ДДВ
67.900 MKD 61.110 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•SENSIRA FTXF-A -високоѕиден инвертер клима уред со рамен преден панел .Најпродаван DAIKIN модел за 2018 година.
  •BLUEVOLUTION серија со R- 32 еколошки фреон .Го намалува штетното влијание врз околината до 68% , во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава . .
  •A++/А+ енергетска класа на ладење/греење
  •SCOP /SEER до 4.06 / 6.21
  •можност за WiFi контрола( со доплата)
  •Исклучително тивок режим на работа до 21 dB
  •Достапни капацитети 5.0KW; 6.0KW;7.1KW
  •Воздушен филтер кој ги отстранува честичките од прашина во воздухот за да обезбеди стабилно снабдување со чист воздух, без алергени..
  • Економичен режим на работа
  •Програм -сушење.
  •24 часовен тајмер
  •Работно подрачје од -15С до + 46 ◦С.
  •Еуровент сертификат
  •Сопствен сервис
  Заштедата на енергија е само една од предностите на оваа единица. Со купување на DAIKIN SENSIRA FTXF-A Вие се одлучувате за двојно штедење
  •ќе го намалите влијанието на штетните гасови во сопствената животна средина ,
  •ќе штедите на пари, поради ниските сметки за струја.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .
  Продажен салон - Скопјанка : (02) 5 11 54 24
  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3 08 44 65,
  076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:48.400 MKD 43.560 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-35C/RXF-35C инв ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:57.900 MKD 52.110 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-42C/RXF-42C инв ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:43.900 MKD 39.510 MKD

  Daikin SENSIRA FTXC-35C/RXC-35C ин ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:65.800 MKD 59.220 MKD

  Daikin new SENSIRA FTXC-50C/RXC-50C ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Daikin Sensira
  023109949

  shopping assistance