00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

BECUTAN KIDS VITS Мултивитамини (сируп со вкус на портокал)100ml


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Производот е наменет за персонална употреба.

  Препорачана дневна доза:

  Деца од 1 до 3 години: ½ кафена лажичка (2,5 ml).
  Деца над 4 години: 1 кафена лажичка (5 ml).
  Сирупот Becutan KIDS VITS Мултивитамини се зема по оброк.
  По потреба може да се раствори во вода или во овошен сок.
  Да се протресе пред употреба.

  Производот содржи комбинација на 9 витамини (витамин А, витамин Ц, витамин Д, витамин Е, витамин Б1, витамин Б2, витамин Б6, витамин Б12, нијацин).
  Сирупот Becutan KIDS VITS Мултивитамини е наменет за дополнување на исхраната кај децата и за поддржување на детскиот раст и развој.
 • company profile

  DNA ANNI Farm

  • Company introduction:Аптеки ДНА АННИ ФАРМ постојат повеќе од 10 години на нашиот пазар, со мисија за хумана и професионална услуга на своите клиенти и пациенти. Лоцирани на 2 локации во Скопје: – ДНА Анни Фарм Хром – ул. Исаија Маџовски бр. 44 – ДНА Анни Фарм Аеродром – Капитол Мол приземје Работиме на усовршување на своите знаења и воведување на светските аптекарски стандарди, ДНА АННИ ФАРМ – Бети Аптека е напредна програма за соработка базирана на искуствата на локалните традиции и најсовремените трендови во развојот на аптекарската практика. Општата цел кон која се стремиме е аптека целосно ориентирана кон клиентот и неговите потреби. Цел Да помогнеме искрено и со целото наше знаење и професионалност во правиот избор на производ потребен за нашиот клиент. Подобро да спречиш, а не да лечиш. Визија Здрави, ведри и задоволни клиенти од професионалната услуга на тимот на ДНА Анни Фарм. Мисија Будење на свеста дека превенцијата на нашето здравје е најдобрата инвестиција во нашиот живот.
  • Contact Person Name:Анни фарм
  • Address:Исаија Мажовски 44 лок.5
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2044287
  • Geo Location:Show  022044287

  shopping assistance