00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

DNA ANNI Farm

  • Company introduction:ПЗУ аптека ДНА АННИ ФАРМ е основана во 2010 година во Скопје со една аптека лоцирана во населбата Хром. По успешното неколкугодишно работење компанијата одлучува за поголема застапеност на пазарот со инвестирање во на уште две аптеки во село Ласкарци(општина Сарај) и ексклузивната аптека во Капитол населба Аеродром.Во моментот располагаме со големо портфолио на производи додека аптеката во Хром на нашите ценети клиенти им нуди можност за подигање на лекарства преку фондот за здравство. Овозможување на висок квалитет и грижа за нашите клиенти. Зголемување на аптеките и позиционирање на пазарот. Континуирана грижа за здравјето на нашите клиенти. Континуиран кариерен и интелектуален развој на вработените во нашата компанија. Овозможување на најновите светски достигнувања во фармакологијата да бидат достапни на клиентите. Нашите Аптеки продолжуваат со континуирано збогатување на портфолиото со производи и подобро прозиционирање на пазарот и достапност до нашите ценети клиенти. Аптеките ДНА АННИ ФАРМ се застапници за следните неколку брендови: - Мезотерапија „ BCN Institut “ од Барселона – Шпанија. - Дермароллер и Дерма пен. - Хилуронски филери „ Revanesse Ultra“ – Canada. РАБОТНО ВРЕМЕ: - Аптека Хром 07.30-20.30 часот тел.02 20 44 287. - Аптека Аеродром-Капитол 09.00-22.00 часот тел.02 24 45 935. - С.Ласкарци 08.00-20.00 часот.
  • Contact Person Name:Анни фарм
  • Address:Исаија Мажовски 44 лок.5
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2044287
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products18
Member since16 Jan, 2015
Last activity15:46:22 , 21 Jun, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance