00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

BECUTAN KIDS VITS Б-комплекс сируп 100ml

50%save

BECUTAN KIDS VITS Б-комплекс сируп 100ml

Цената е со вклучен ДДВ
218 MKD 109 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:
  Производот е наменет за персонална употреба.

  Препорачана дневна доза:

  Деца од 1 до 3 години: ½ кафена лажичка (2,5 ml).
  Деца над 4 години: 1 кафена лажичка (5 ml).
  Сирупот Becutan KIDS VITS Б-комплекс се зема по оброк.
  По потреба може да се раствори во вода или во овошен сок.
  Да се протресе пред употреба.

  Сирупот Becutan KIDS VITS Б-комплекс е дизајниран како поткрепа на разновидната исхрана кај децата. Помага за нормално искористување на енергијата во организмот и за намалување на заморот и на исцрпеноста.
  Витаминот Б1 придонесува за нормално функционирање на нервниот систем, нормална психолошка функција и за нормална функција на срцето.
  Витаминот Б2 придонесува за нормална функција на нервниот систем, како и за заштита на клетките од оксидативен стрес.
  Нијацинот придонесува за нормално функционирање на нервниот систем и за нормална психолошка функција.
  Витаминот Б6 придонесува за нормална функција на нервниот систем и за нормална психолошка функција; придонесува за нормален метаболизам на протеините и на гликогенот; придонесува за нормално создавање црвени крвни клетки и за нормална функција на имунолошкиот систем.
  Витаминот Б12 придонесува за нормално функционирање на нервниот систем, за нормална психолошка функција, како и за нормално функционирање на имунолошкиот систем; придонесува и за нормално создавање црвени крвни клетки.
  Пантотенската киселина придонесува за нормална ментална функција.
  Биотинот придонесува за нормално функционирање на нервниот систем, за нормален метаболизам на макронутриентите, како и за нормална психолошка функција; придонесува за одржување нормална коса, кожа и мукозни мембрани.
 • company profile

  DNA ANNI Farm

  • Company introduction:Аптеки ДНА АННИ ФАРМ постојат повеќе од 10 години на нашиот пазар, со мисија за хумана и професионална услуга на своите клиенти и пациенти. Лоцирани на 2 локации во Скопје: – ДНА Анни Фарм Хром – ул. Исаија Маџовски бр. 44 – ДНА Анни Фарм Аеродром – Капитол Мол приземје Работиме на усовршување на своите знаења и воведување на светските аптекарски стандарди, ДНА АННИ ФАРМ – Бети Аптека е напредна програма за соработка базирана на искуствата на локалните традиции и најсовремените трендови во развојот на аптекарската практика. Општата цел кон која се стремиме е аптека целосно ориентирана кон клиентот и неговите потреби. Цел Да помогнеме искрено и со целото наше знаење и професионалност во правиот избор на производ потребен за нашиот клиент. Подобро да спречиш, а не да лечиш. Визија Здрави, ведри и задоволни клиенти од професионалната услуга на тимот на ДНА Анни Фарм. Мисија Будење на свеста дека превенцијата на нашето здравје е најдобрата инвестиција во нашиот живот.
  • Contact Person Name:Анни фарм
  • Address:Исаија Мажовски 44 лок.5
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2044287
  • Geo Location:Show  022044287

  shopping assistance