00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

BECUTAN KIDS VITS Мултиимуно (прашок за растворање со вкус на портокал)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:
  Производот е наменет за перорална употреба.

  Препорачана дневна доза:

  Деца од 1 до 3 години: 1 кесичка на ден.
  Деца над 4 години: 1 – 2 кесички на ден.
  Содржината од една кесичка се раствора во вода или во друга течност со собна температура (млеко, сок или јогурт).

  Прашокот за растворање Becutan KIDS VITS Мултиимуно придонесува за подигнување и одржување на имунитетот кај детската популација.
  Витаминот Ц, витаминот А, витаминот Д, витаминот Б6, фолната киселина и цинкот придонесуваат за одржување нормална функција на имунолошкиот систем.
  Витаминот Ц, витаминот Е и цинкот придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес.
  Витаминот Ц, пантотенската киселина, витаминот Б6, нијацинот и фолната киселина придонесуваат за намалување на заморот и на исцрпеноста.
  rhamnosus GG придонесува за одржување на рамнотежата на цревната микрофлора.
 • company profile

  DNA ANNI Farm

  • Company introduction:Аптеки ДНА АННИ ФАРМ постојат повеќе од 10 години на нашиот пазар, со мисија за хумана и професионална услуга на своите клиенти и пациенти. Лоцирани на 2 локации во Скопје: – ДНА Анни Фарм Хром – ул. Исаија Маџовски бр. 44 – ДНА Анни Фарм Аеродром – Капитол Мол приземје Работиме на усовршување на своите знаења и воведување на светските аптекарски стандарди, ДНА АННИ ФАРМ – Бети Аптека е напредна програма за соработка базирана на искуствата на локалните традиции и најсовремените трендови во развојот на аптекарската практика. Општата цел кон која се стремиме е аптека целосно ориентирана кон клиентот и неговите потреби. Цел Да помогнеме искрено и со целото наше знаење и професионалност во правиот избор на производ потребен за нашиот клиент. Подобро да спречиш, а не да лечиш. Визија Здрави, ведри и задоволни клиенти од професионалната услуга на тимот на ДНА Анни Фарм. Мисија Будење на свеста дека превенцијата на нашето здравје е најдобрата инвестиција во нашиот живот.
  • Contact Person Name:Анни фарм
  • Address:Исаија Мажовски 44 лок.5
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2044287
  • Geo Location:Show  022044287

  shopping assistance