00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Shoe store ( closet ) -C23-2P

Shoe store ( closet ) -C23-2P

Цената е со вклучен ДДВ
6.980 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:combination of two cabinets with a depth of 25cm with two rows in the door, heights 85cm and 121cm, width of both 130cm, capacity 30 pairs of shoes, free delivery in Skopje, for other cities by cargo with a surcharge of 700 denars, delivered assembled at home
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Macedonia
 • company profile

  ДМВ Дизајн

  • Company introduction:Со 20+ години искуство и традиција во работењето ние сме современа дестинација за совршен и практичен мебел за вашиот дом, модерен дизајн и квалитетна изработка. Нашиот производ е направен за да ја надополни уметноста за добро живеење, а дизајнот е совршено решение за мал простор. DMW design се придржува до највисоките стандарди за обработка, и монтажа – така сте сигурни дека мебелот од DMW design ќе ви трае цел живот. Настојувајќи да понудиме дизајни што се практични и уникатни, со вистински конкурентни цени на пазарот. Изработката и испораката трае кратко и е секогаш на време во договорениот рок. Ние сме посветени на создавање производи кои ги инспирираат и поддржуваат луѓето да направат позитивни промени во животниот стил.
  • Contact Person Name:dmdizajn99@gmail.com
  • Address:Китка
  • Post Code:52
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070727633
  • Telephone #:070727633
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:7.980 MKD

  Shoe store ( closet ) - C24-2P com ...

  Retail Price - VAT Included:8.980 MKD

  Shoe store (closet) C34-2P

  Retail Price - VAT Included:3.990 MKD

  Shoe store (closet) C03-2P

  Retail Price - VAT Included:2.990 MKD

  Shoe store ( closet) C02-2P

  Retail Price - VAT Included:7.800 MKD

  Shoe store ( closet ) slim - C34-1P

  Retail Price - VAT Included:8.970 MKD

  Shoe store ( closet )
  070727633

  shopping assistance